Girl 3 Napisano Kwiecień 2, 2021 Podczas związku brałam tabletki antykoncepcyjne z własnego wyboru. Nagle partner zaczął mówić, że nie wie, co czuje, ale mimo to pytał mnie czy biorę nadal tabletki antykoncepcyjne. Gdy odpowiedziałam, że nie, bo on nie wie co czuje, więc nie chcę robić z tego z kimś kto mnie nie kocha, stwierdził, że bez tego (tabletek) nie jedzie ze mną na wakacje. Co o tym sądzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 2, 2021 Te wakacje to w ramach kogo chce z Tobą spędzić? I czemu Ty chcesz jechać w takiej sytuacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellies 777 Napisano Kwiecień 2, 2021 Sądzę że potrzebuje Ciebie tylko po to żeby mieć darmowy seks. On bardzo dobrze wie co czuje, albo raczej czego nie czuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cyganka 74 Napisano Kwiecień 4, 2021 Myślenie boli?? Facet bzyka bez zobowiązań i boi się że wrobisz go w dziecko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cyganka 74 Napisano Kwiecień 4, 2021 Przed chwilą, Cyganka napisał: Myślenie boli?? Facet bzyka bez zobowiązań i boi się że wrobisz go w dziecko. Lepiej bierz tabletki bo zostaniesz sama z dzieckiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach