Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewela3460

Co oznacza sen o zmarłej mamie?

Polecane posty

Moja mama zginęła w wypadku 2 lata temu.  Dzisiaj mi się śniło coś dziwnego że wiedziałam że żyje widziałam ją na jakimś filmiku, w śnie wiedziałam że ktoś ją przetrzymuje i nie pozwala sie kontaktowac ani wrocic do domu, próbowałam się z mama skontaktować dzwoniąc ale bez skutku

Nie wiem co o tym myśleć po przebudzeniu czulam smutek,  czy to prawda że mama chciała mi coś przekazać jak tak to co np ? Czy wierzycie w takie coś że zmarłe osoby bliskie chcą coś przekazać we śnie? 

9 godzin temu, Ewela3460 napisał:

Moja mama zginęła w wypadku 2 lata temu.  Dzisiaj mi się śniło coś dziwnego że wiedziałam że żyje widziałam ją na jakimś filmiku, w śnie wiedziałam że ktoś ją przetrzymuje i nie pozwala sie kontaktowac ani wrocic do domu, próbowałam się z mama skontaktować dzwoniąc ale bez skutku

Nie wiem co o tym myśleć po przebudzeniu czulam smutek,  czy to prawda że mama chciała mi coś przekazać jak tak to co np ? Czy wierzycie w takie coś że zmarłe osoby bliskie chcą coś przekazać we śnie? 

Ja uwierzyłem niedawno. Mam konto na FB, ale bez żadnych dostępnych danych osobowych, nieaktywne... a dostałem zaproszenie od kolegi który umarł pół roku temu ♣️. Teraz nie wiem czy mam odpisać, czy od razu do niego jechać. 🤔Trzeba mieć aktualny test na covida? 

19 godzin temu, Ewela3460 napisał:

czy to prawda że mama chciała mi coś przekazać jak tak to co np ?

Nie to nie jest prawda. Sny są jedynie odbiciem naszych myśli. Odbiciem w krzywym zwierciadle. Ludzie zmarli nie mogą nic chcieć bo nie istnieją. Chyba nie wierzysz w te bajeczki, które wciskał Ci ksiądz na religii? 🤔

7 godzin temu, Nemetiisto napisał:

Nie to nie jest prawda. Sny są jedynie odbiciem naszych myśli. Odbiciem w krzywym zwierciadle. Ludzie zmarli nie mogą nic chcieć bo nie istnieją. Chyba nie wierzysz w te bajeczki, które wciskał Ci ksiądz na religii? 🤔

Właśnie że może coś być bo po paru dniach od śmierci mojej mamy czułam jej obecność  a gdy moj narzeczony uczył mnie jeździć samochodem to sam się  otworzył i zamkną szyberdach i różne dziwne sytuacje były a po pogrzebie już nic się nie wydarzyło takiego dziwnego więc ze snami może też coś jest

Tęsknota za Twoją mamą i myśli o niej odzwierciedliły się w Twoim śnie. Sytuacje z szyberdachem można logicznie wytłumaczyć, wszystko co automatyczne - lubi nawalać. Sama miałam tak kilka razy. Alee jeśli wierzysz w energię i życie poza śmiercią, zawsze możesz znaleźć medium. Tu już należy podejść na chłodno,  ale znam kilka przykładów, gdzie w ten sposób osoby kontaktowały się ze zmarłymi członkami rodziny. Im to pomogło, wiec jeśli tak, to myśle, że spróbować nie zaszkodzi. Pozdrawiam i przesyłam dużo miłości ❤️