Takajedna1234 4 Napisano Kwiecień 3, 2021 Hej, widziałyscie nową dramę na youtube? Hejt na glamshop. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emiiiilka 244 Napisano Kwiecień 3, 2021 Coooo, ja nic nie wiem, dawaj szczegóły jakieś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Takajedna1234 4 Napisano Kwiecień 3, 2021 Trafiłam na film gdzie laska ciśnie po tej firmie i w komentarzach zaroiło się od negatywnych recenzji, opinie oczywiście skrajne, coś czuję że zaraz więcej osób zacznie o tym głośno mówić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Takajedna1234 4 Napisano Kwiecień 3, 2021 Vienna in the bag. Coś mi się wydaje że będzie grubo bo nie ma widzów praktycznie a tu już tyle osób zaczęło komentować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kami_ 936 Napisano Kwiecień 3, 2021 Strasznie głupią metodę na promowanie swojego kanału wymyśliłaś. 6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Peraspera 2 390 Napisano Kwiecień 3, 2021 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Takajedna1234 4 Napisano Kwiecień 3, 2021 Że co? Na to bym nie wpadła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Takajedna1234 4 Napisano Kwiecień 3, 2021 Wydaje mi się że jeszcze nikt o niej nie pisał a myślę że to kolejny pustak pokroju Olfy itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach