Wsz91 2 Napisano Kwiecień 6, 2021 Szantaż a miłość wg mnie nie idzie w parze. Jeśli ktoś manipuluje i szantażuje to nie miłość. Zdarzało mi się słyszeć, że zależy jej/jemu dlatego szantażuje taka obrona bo nie miała/miał wyjścia. Co Wy o tym myślicie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellies 777 Napisano Kwiecień 6, 2021 Też tak myślę. Szantaż nie idzie w parze z miłością. Może jednak iść w parze z pożądaniem. Jeżeli chodzi o relacje damsko-męskie to szantażują ludzie toksyczni i zaburzeni. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wsz91 2 Napisano Kwiecień 6, 2021 59 minut temu, Hellies napisał: Też tak myślę. Szantaż nie idzie w parze z miłością. Może jednak iść w parze z pożądaniem. Jeżeli chodzi o relacje damsko-męskie to szantażują ludzie toksyczni i zaburzeni. Niestety zrozumiałam to za późno.. byłam manipulowana i szantażowana np jak nie przyjdziesz to koniec z nami itp Nie mogłam się odciąć, bo była ta osoba bardzo toksyczna. Na samym początku było wszystko w porządku a później było coraz gorzej ciągle wytykanie wad, sam nieangażował się, wymagał ode mnie nie wiadomo czego a od siebie niczego po prostu wiedział, że wszystko zrobię a on to wykorzystywał. Teraz mi lżej bez tej osoby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Kwiecień 6, 2021 no to sie nie łączy napewno moze kogos pokochac ale tą co sie szantazuje nie umie sie pokochac bo sie go ja nie szanuje. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellies 777 Napisano Kwiecień 6, 2021 Bardzo dobry punkt. Jak kogoś szantażujesz to go nie szanujesz. A to z kolei wyklucza miłość. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach