GrazynaT 1 Napisano Kwiecień 6, 2021 Dziewczyny, czy możecie mi napisać jak dbacie o naczynkową cerę? Stosuje kremy, ale przy wahaniach temperatur moja cera na twarzy jest w fatalnym stanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judyta_jot 1 Napisano Kwiecień 7, 2021 Wydaje mi się że właśnie takie skrajne temperatury sprawiają, że na twojej skórze pojawiają się przebarwienia. Dotyczy to również temperatury podczas mycia twarzy, dlatego lepiej myj ją w letniej, a nie gorącej wodzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalie88 0 Napisano Kwiecień 9, 2021 a czy stosujesz kremy przeznaczone do twojego typu cery i czy maja prosty sklad? sporo osob ma problem z prawidlowym dobraniem kosmetykow, a kolejny blad to taki, ze posiadcze cery naczynkowej nie sprawdzaja skladu. powinien on byc prosty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GrazynaT 1 Napisano Kwiecień 12, 2021 Stosuje kosmetyki do mojego typu cery, skład czytam, ale jakoś bardzo krótki to on nie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GrazynaT 1 Napisano Kwiecień 29, 2021 O zabiegach nawet nie myślałam, ale w sumie to nie jest głupi pomysł. Zastanawiam sie, czy coś takiego znajde w swoim mieście. Z tego co widzę, to też polecają infuzję tlenową, korzystałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Kwiecień 29, 2021 Masz problemy żylne? Flebolog wie. Skontaktuj się z nim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Skadi Napisano Kwiecień 29, 2021 Dnia 6.04.2021 o 14:01, GrazynaT napisał: Dziewczyny, czy możecie mi napisać jak dbacie o naczynkową cerę? Stosuje kremy, ale przy wahaniach temperatur moja cera na twarzy jest w fatalnym stanie. Kremy najlepsze antyalergiczne I jeszcze dla dzieci. Jakoś specjalnie do naczynkowej nie kupuję. Kiedyś z kasztanem arniką miłorzębem. Dwa razy dziennie krem stosuję. Zawsze do wyjścia lekki fluid na krem. Dodatkowa ochrona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasixxx 0 Napisano Maj 11, 2021 z infuzji tlenowej nie korzystałam, ale słyszałam o niej wiele dobrego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malgoska_ka 0 Napisano Maj 14, 2021 od kilku lat chodze na infuzje tlenowa i moim zdaniem efekty zabiegowe sa mega! skora normalnie jak nowonarodzona, jedrna, gladziutka i pieknie wyglada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach