kasiaki 2 Napisano Kwiecień 12, 2021 (edytowany) Ale zastanawiam się czy sama nie iść, zobaczę jak reszta... Myślałam czy nie dać tego tysiaka, ale w sumie to pół wypłaty i jakiej 300 jeszcze na paliwo. Czy 700 zł będzie spoko? Czy będę sępem? Edytowano Kwiecień 12, 2021 przez kasiaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motylek30 7 Napisano Kwiecień 12, 2021 Ja daje między 800-1000. Gadki ze każdy ile może troche są pierd***. Każdy z nas wie wcześniej o weselu. Dwa cena talerzyka plus zazwyczaj nocleg to koszt na osobę jakieś 500zl (i wiecej) a gadanie ze młodzi mogą nie robić wesela,ze nie idź jak cie nie stać itp. Są słabe. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mkkk 112 Napisano Kwiecień 12, 2021 Wg mnie 1000 zł na dwudniowe wesele (bez noclegu) to już dzisiaj trzeba dać od pary, żeby cokolwiek młodym zostało. W mojej okolicy sama sala to wydatek ok 300 zł za osobę/2 dni. (Dochodzi kapela, barman, tort, alkohol itd.) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coco_shka 23 Napisano Kwiecień 13, 2021 800zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach