MYourÀNGELos 23 Napisano Kwiecień 12, 2021 (edytowany) ... Edytowano Kwiecień 12, 2021 przez MYourÀNGELos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MYourÀNGELos 23 Napisano Kwiecień 12, 2021 1 minutę temu, *Iskra napisał: Daj mi spokój. Idź spać bo jutro pracujesz od rana. Maneat in lumine. Tenebris. Wyjdź z tego bagna prosze do cholevy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MYourÀNGELos 23 Napisano Kwiecień 13, 2021 1 minutę temu, *Iskra napisał: jesteś? tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MYourÀNGELos 23 Napisano Kwiecień 13, 2021 1 minutę temu, *Iskra napisał: Co jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MYourÀNGELos 23 Napisano Kwiecień 13, 2021 1 minutę temu, *Iskra napisał: Po co siedzisz? Pale i tak czekam aż napiszesz albo zadzwonisz. No ja nie moge bo mnie zblokowałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MYourÀNGELos 23 Napisano Kwiecień 13, 2021 1 minutę temu, *Iskra napisał: Nie chce. Tak tylko. I co? Chcesz tak na tym chvjowym forum tu walić? Coś jest grane dość długo sie znamy to wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MYourÀNGELos 23 Napisano Kwiecień 13, 2021 1 minutę temu, *Iskra napisał: ...tak - bagno i chvj Troche podobny tylko chudszy i młodszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MYourÀNGELos 23 Napisano Kwiecień 13, 2021 1 minutę temu, *Iskra napisał: w czym podobny? chyba dziary tylko! Chodziło o tekst! Jprdl bym ze stołka spadła teraz! Ja yebie! W podejściu do życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MYourÀNGELos 23 Napisano Kwiecień 13, 2021 2 minuty temu, *Iskra napisał: Oooooooo! Z tym to zgoda! Mało przyszłościowe... Eh tam za dużo wymagałaś! Otwieram flaszke naTwoją cześć! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MYourÀNGELos 23 Napisano Kwiecień 13, 2021 1 minutę temu, *Iskra napisał: Na zderyowie! Ale czego? Piwo mam nadzieje. Nie jestem piepvzony rusek ! pisz po ludzku kwa! sorki żarcik! Amam w dvpie nadzieje guwno mi z niej przyszło! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MYourÀNGELos 23 Napisano Kwiecień 13, 2021 1 minutę temu, *Iskra napisał: O jeden krok za daleko się posunąłeś, jeden wybryk za dużo. PS lepiej wyglądasz niż tamten znajdziesz kogoś. HWDP! Przeżywasz kwa jedno jak .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MYourÀNGELos 23 Napisano Kwiecień 13, 2021 (edytowany) 1 minutę temu, *Iskra napisał: Nie jedno tylko ale tak tamto już było ponad moje siły. Chciałeś mi pocisnąć? Co tam miało być? pievdol co miało byc Na choleve tu gadamy na publc? Edytowano Kwiecień 13, 2021 przez MYourÀNGELos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MYourÀNGELos 23 Napisano Kwiecień 13, 2021 1 minutę temu, *Iskra napisał: Masz racje ale temat poleci zaraz albo rano to można. Dobra idę spać. Dobrej nocy Maneat in temebris. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MYourÀNGELos 23 Napisano Kwiecień 13, 2021 1 minutę temu, *Iskra napisał: tenebris- błąd / Ale zostań w świetle M. No ty mnie uczysznie ja ciebie tego gvwna . Tzn uczyłas . No spij. I odblokuj mnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MYourÀNGELos 23 Napisano Kwiecień 13, 2021 Odblokuj mnie! Wiem ze czytasz jeszcze kwa! Odrzuca te scievwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MYourÀNGELos 23 Napisano Kwiecień 13, 2021 1 minutę temu, *Iskra napisał: Ze co! Co Ty! Kwa przeciez o połączeniu mówie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MYourÀNGELos 23 Napisano Kwiecień 13, 2021 1 minutę temu, *Iskra napisał: Zobacz godzne. Zresztą nie, nie chce ani jutro. Dobranoc Nie ma opcji. Do usranej..No nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach