Lollit 6 Napisano Kwiecień 17, 2021 Co tam jak tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Kwiecień 17, 2021 Wszyscy cali i zdrowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 17, 2021 Siema 🖐 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sidh`e Santee 204 Napisano Kwiecień 17, 2021 8 minut temu, Lollit napisał: Siema chcę was poznać Na pewno? To może być mocno traumatyczne przeżycie, uwierz.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 17, 2021 Super i zayebiscie. Witaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 17, 2021 Super i zayebiscie. Witaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Kwiecień 17, 2021 Rozgość się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sidh`e Santee 204 Napisano Kwiecień 17, 2021 Oceń początki...dasz radu? Jeden chce użreć, drugi patrzy <kocieoczy>, a ta trzecia ma Cię na celowniku AKSa... Your choice.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sidh`e Santee 204 Napisano Kwiecień 17, 2021 1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Super i zayebiscie. Witaj yhy... ok.. cieszy twój pozytywny nastrój ;)))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 17, 2021 Przed chwilą, Sidh`e Santee napisał: yhy... ok.. cieszy twój pozytywny nastrój ;)))))) No raczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sidh`e Santee 204 Napisano Kwiecień 17, 2021 Przed chwilą, BoniBluBabciaBandzior napisał: No raczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sidh`e Santee 204 Napisano Kwiecień 17, 2021 serioserio Boni.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 17, 2021 3 minuty temu, Sidh`e Santee napisał: Oceń początki...dasz radu? Jeden chce użreć, drugi patrzy <kocieoczy>, a ta trzecia ma Cię na celowniku AKSa... Your choice.. Bez przesady , jeszcze niczym sobie nie zasłużył xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maz-Stanu-POLSKA 14 Napisano Kwiecień 17, 2021 Dobra jak masz piwo, to mozemy porozmawiac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sidh`e Santee 204 Napisano Kwiecień 17, 2021 3 minuty temu, Elciaa29 napisał: Bez przesady , jeszcze niczym sobie nie zasłużył xD a od kiedy to przeszkadza nacisnąć spust? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sidh`e Santee 204 Napisano Kwiecień 17, 2021 1 minutę temu, Patrycja_GT napisał: Piątka 🖐 przyłóż 3 będzie 17 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 17, 2021 5 minut temu, Sidh`e Santee napisał: serioserio Boni.. Gdzie twa ukochana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 17, 2021 2 minuty temu, Sidh`e Santee napisał: a od kiedy to przeszkadza nacisnąć spust? U mnie najpierw trzeba sobie na to zapracować , nie ma nic za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sidh`e Santee 204 Napisano Kwiecień 17, 2021 Przed chwilą, Elciaa29 napisał: U mnie najpierw trzeba sobie na to zapracować , nie ma nic za darmo nu tak.. 1 bullet - 1 shot - 1 cent - 1 life.. brutal connection.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lollit 6 Napisano Kwiecień 17, 2021 Nawet ktoś mi odpisał tego się nie spodziewałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
la_manzana 46 Napisano Kwiecień 17, 2021 Hej, co tam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 17, 2021 4 minuty temu, duży ogórek napisał: Zapracować na pęto kiełbasy Można i tak to interpretować xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sidh`e Santee 204 Napisano Kwiecień 17, 2021 29 minut temu, Patrycja_GT napisał: Do Twojej trójki ? nie wnikam.. zajentym sorq ... Sarenq..Tobie,,,:)))***** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lollit 6 Napisano Kwiecień 17, 2021 10 minut temu, la_manzana napisał: Hej, co tam? Zastanawiam się dlaczego kobiety w serialach częściej zabijają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sidh`e Santee 204 Napisano Kwiecień 17, 2021 dla all... bo dobrze miec peevee..,Vamos!!! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
la_manzana 46 Napisano Kwiecień 17, 2021 2 minuty temu, Lollit napisał: Zastanawiam się dlaczego kobiety w serialach częściej zabijają Bo są niestabilne emocjonalnie i złe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lollit 6 Napisano Kwiecień 17, 2021 1 minutę temu, la_manzana napisał: Bo są niestabilne emocjonalnie i złe. To wiem ale brak wahania czy przemyśleń w daredevil cały serial poświęcony jest na rozterki moralne a kobiety poprostu zabijają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2038 Napisano Kwiecień 17, 2021 Hej, miałam napisać miłego kowbojkowania, a to nie to forum : ) Baw się dobrze na kafe : ) 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sidh`e Santee 204 Napisano Kwiecień 17, 2021 13 minut temu, Lollit napisał: Zastanawiam się dlaczego kobiety w serialach częściej zabijają brak im?... hmmm.... dobrego luhanku?..... soi... bywa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angi87 1 Napisano Maj 1, 2021 Dnia 17.04.2021 o 21:10, Lollit napisał: Co tam jak tam Kradniesz moje teksty i Siema łosku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach