Anieloi9 0 Napisano Kwiecień 18, 2021 (edytowany) Mam 25 lat, nie mam problemu z dziewczynami. Od stycznia tego roku spotykam się z dziewczyną 5 lat młodszą. Jestem jej pierwszym chłopakiem. Niby spotykamy się od 4 miesięcy lecz jest pewien problem, gdy się spotykamy dziewczyna nie okazuje żadnych ,,uczuć,, to znaczy ona sama nie chce się przytulić, sama mnie nie pocałuje a nie mówię o jakimś zbliżeniu.. dopiero gdy ja wykaże się zainteresowaniem i się przytulę dam całusa jest ok, brakuje mi jakieś inicjatywy z jej strony. Próbowałem bliższe zbliżenie gdy była ku temu okazja, włożyć rękę pod koszulkę żeby tylki pogilać po plecach to spotkałem się z wielkim sprzeciwem, marudzeniem.. normalnie rozmawiamy i piszemy. Czy to jest z mną coś? Od 2 miesięcy czuję że się oddalamy Od siebie. Chciałbym z nią porozmawiać i by się poukładało lecz u niej na samym początku jest szkoła, pasja, mama i kot xd dopiero gdzieś tam dalej ja.. xd przynajmniej mam takie odczucie Edytowano Kwiecień 18, 2021 przez Anieloi9 . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Kwiecień 18, 2021 Może ma jakieś blokady, jest lesbijką, chorobliwie nieśmiała lub jej nie pociągasz fizycznie. W każdym razie to nie jest normalne, że nie okazuje żadnych czułości ani nie szuka Twojego dotyku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 19, 2021 Aha to dziecinność oznacza to, ze ktos nie daje sie dotykac i nie okazuje uczuc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2828 Napisano Kwiecień 19, 2021 Chcesz inicjatywy do sensu i w seksie to spotykaj się z doświadczonymi i chętnymi do tego dziewczynami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sinmara 94 Napisano Kwiecień 19, 2021 To że ma 20 lat nie musi oznaczać, że dorosła do związku, intymności i fizyczności. My Ci nie powiemy co jest przyczyną. Pogadaj z nią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nenesh 545 Napisano Kwiecień 19, 2021 (edytowany) 11 godzin temu, Anieloi9 napisał: [...] dziewczyna nie okazuje żadnych ,,uczuć,, to znaczy ona sama nie chce się przytulić, sama mnie nie pocałuje a nie mówię o jakimś zbliżeniu.. dopiero gdy ja wykaże się zainteresowaniem i się przytulę dam całusa jest ok, brakuje mi jakieś inicjatywy z jej strony. [...] Niepewność, niska samoocena i kompleksy, bądź jakiś niewypowiedziany uraz wobec Ciebie, coś w relacji jest nie tak i to ją dystansuje. 11 godzin temu, Anieloi9 napisał: [...] Próbowałem bliższe zbliżenie gdy była ku temu okazja, włożyć rękę pod koszulkę żeby tylki pogilać po plecach to spotkałem się z wielkim sprzeciwem, marudzeniem [...] Nie przechodź do kolejnych etapów, kiedy w początkowych jest źle. 11 godzin temu, Anieloi9 napisał: [...] Czy to jest z mną coś? [...] Z Waszą relacją, najwyraźniej. 11 godzin temu, Anieloi9 napisał: [...] Chciałbym z nią porozmawiać i by się poukładało lecz u niej na samym początku jest szkoła, pasja, mama i kot xd dopiero gdzieś tam dalej ja [...] Jakkolwiek, to nie przeszkoda, by porozmawiać i najlepiej tak właśnie zrób. Edytowano Kwiecień 19, 2021 przez Nenesh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.Kobietka 85 Napisano Kwiecień 19, 2021 Nieśmiała jest. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anieloi9 0 Napisano Kwiecień 19, 2021 Dzięki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach