downhiil 88 Napisano Kwiecień 24, 2021 7 minut temu, Sempre napisał: Zauroczenie to taki stan niepoczytalności,ale ty nie potrafisz podjąć decyzji. WIEM JEST MEZATKA ALE JAK NORMALNA KOBIETA TO CIĘ NIE WYSMIEJE. moze nie na glos ale w duchu nie jest glupia i jakby chciala to by coś zrobiila, widocznie nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 24, 2021 Przed chwilą, downhiil napisał: moze nie na glos ale w duchu nie jest glupia i jakby chciala to by coś zrobiila, widocznie nie chce Jednak masz coś z głową licząc, że kobieta będzie Ci miłość wyznawać. No cóż. Narqa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sempre 21 Napisano Kwiecień 24, 2021 16 minut temu, downhiil napisał: moze nie na glos ale w duchu nie jest glupia i jakby chciala to by coś zrobiila, widocznie nie chce W duchu, żart. Pewnie by kminila informacje i to co do Ciebie ewentualnie czuję. Trochę czasu by jej to zajęło, bo takich decyzji nie podejmuje się pod wpływem emocji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TakaTamJedna... 😎 Napisano Kwiecień 24, 2021 41 minut temu, downhiil napisał: moze nie na glos ale w duchu nie jest glupia i jakby chciala to by coś zrobiila, widocznie nie chce A ty kur..wa co zrobiłeś w tej sprawie? Pewnie wielkie gówni.ane NIC!? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 24, 2021 (edytowany) 4 minuty temu, TakaTamJedna... napisał: A ty kur..wa co zrobiłeś w tej sprawie? Pewnie wielkie gówni.ane NIC!? mysle ze zawiodlem i jest z tym kto bardziej zaslugiwal i sie staral po co jej mieszac w zyciu wyznaniami nic nie wskoram tak myślę Edytowano Kwiecień 24, 2021 przez downhiil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 24, 2021 3 minuty temu, TakaTamJedna... napisał: A ty kur..wa co zrobiłeś w tej sprawie? Pewnie wielkie gówni.ane NIC!? Nie klnij artystko! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sempre 21 Napisano Kwiecień 24, 2021 1 minutę temu, downhiil napisał: mysle ze zawiodlem i jest z tym kto bardziej zaslugiwal i sie staral Jak zawiodłeś, swoją bezczynnością? Czy może coś jej powiedziałeś i stąd ten strach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TakaTamJedna... 😎 Napisano Kwiecień 24, 2021 1 minutę temu, Druhu napisał: Nie klnij artystko! Wkurza mnie taki memlus, też z podobnym miałam do czynienia, chociaż ogólnie memlusem nie był, ale jeśli chodzi o popchnięcie sprawy do przodu to już sierota ogromna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 24, 2021 Memlus z Melmac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sempre 21 Napisano Kwiecień 24, 2021 4 minuty temu, downhiil napisał: mysle ze zawiodlem i jest z tym kto bardziej zaslugiwal i sie staral po co jej mieszac w zyciu wyznaniami nic nie wskoram tak myślę Nigdy nie mów nigdy. Składasz od razu broń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TakaTamJedna... 😎 Napisano Kwiecień 24, 2021 4 minuty temu, downhiil napisał: mysle ze zawiodlem i jest z tym kto bardziej zaslugiwal i sie staral Tak, pewnie tak właśnie było, zauważyła kim jesteś i jaki jesteś. Miała racje kobieta! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 24, 2021 1 minutę temu, TakaTamJedna... napisał: Wkurza mnie taki memlus, też z podobnym miałam do czynienia, chociaż ogólnie memlusem nie był, ale jeśli chodzi o popchnięcie sprawy do przodu to już sierota ogromna. Bo kobiety nie pomagają. Polki nie umieją uwodzić, rzeka temat te ich podrywy z jakimi się spotkałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sempre 21 Napisano Kwiecień 24, 2021 1 minutę temu, TakaTamJedna... napisał: Tak, pewnie tak właśnie było, zauważyła kim jesteś i jaki jesteś. Miała racje kobieta! Gorzej, że traci strasznie przegrywem.Czemu taki lament jak samemu się nic nie zrobiło tylko liczy się na zmianę pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TakaTamJedna... 😎 Napisano Kwiecień 24, 2021 1 minutę temu, Druhu napisał: Bo kobiety nie pomagają. Polki nie umieją uwodzić, rzeka temat te ich podrywy z jakimi się spotkałem. Taaaa.... a faceci potrafią. Jasne, na pewno tak jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 24, 2021 6 minut temu, Sempre napisał: Jak zawiodłeś, swoją bezczynnością? Czy może coś jej powiedziałeś i stąd ten strach. bezczynnością 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TakaTamJedna... 😎 Napisano Kwiecień 24, 2021 Przed chwilą, downhiil napisał: bezczynnością A ile ta twoja bezczynność trwała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 24, 2021 4 minuty temu, TakaTamJedna... napisał: Tak, pewnie tak właśnie było, zauważyła kim jesteś i jaki jesteś. Miała racje kobieta! nie zna mnie wcale i sie myli jesli masz rację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 24, 2021 Przed chwilą, TakaTamJedna... napisał: Taaaa.... a faceci potrafią. Jasne, na pewno tak jest. Różnie z tym bywa, ale Polki są wybitnie nieudolne. Pytania czy masz bilet do sprzedania 30 metrów od kiosku i tego typu gadki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 24, 2021 1 minutę temu, TakaTamJedna... napisał: Taaaa.... a faceci potrafią. Jasne, na pewno tak jest. Hey, malenka. Jestem smutnym romantykiem. Pociesz mnie oralnie 🥺 albo zobacz jakie mam twarde uda autentyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 24, 2021 moze jeszcze z nia pogadam nie w celu podrywu, w sumie nie wiem po co ale mi jej brakuje i tego co bylo kiedyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sempre 21 Napisano Kwiecień 24, 2021 Przed chwilą, downhiil napisał: moze jeszcze z nia pogadam nie w celu podrywu, w sumie nie wiem po co ale mi jej brakuje i tego co bylo kiedyś A co było kiedyś? Przybliż ciut? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 24, 2021 Przed chwilą, Sempre napisał: A co było kiedyś? Przybliż ciut? Przecież się nie znają, więc co miało być? Autor zmyśla jak niburdiamia. Pewnie to konta tego samego dziada. Ewentualnie dziadówy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TakaTamJedna... 😎 Napisano Kwiecień 24, 2021 5 minut temu, Druhu napisał: Różnie z tym bywa, ale Polki są wybitnie nieudolne. Pytania czy masz bilet do sprzedania 30 metrów od kiosku i tego typu gadki. Może na takie trafiałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 24, 2021 czas zerwac kontakt moze kiedys będzie chciala odnowic znajomosc poki co ma innego, nic nie mogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 24, 2021 Przed chwilą, TakaTamJedna... napisał: Może na takie trafiałeś A ty myślisz że jesteś lepsza? Pytaniem czy mam ognia w kościele? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 24, 2021 5 minut temu, Sempre napisał: A co było kiedyś? Przybliż ciut? ogólnie sympatia usmiechy, spjrzenia, czasami rozmowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 24, 2021 Tylko buzi daj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 24, 2021 2 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Tylko buzi daj Mogę ci dać, ale do Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sempre 21 Napisano Kwiecień 24, 2021 (edytowany) 6 minut temu, downhiil napisał: ogólnie sympatia usmiechy, spjrzenia, czasami rozmowy Czyli norma, nic szczególnego. To skąd ten pesymizm. Gdzie te sygnały z jej strony. Edytowano Kwiecień 24, 2021 przez Sempre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 24, 2021 4 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Tylko buzi daj Plis dont brejk maj hart Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach