Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alga333

Hejka pomożecie problemy z znajomą...

Polecane posty

Cześć potrzebuję porady czuję że moja najlepsza przyjaciółka jest zaczyna w sumie robić się toksyczna nie wiem co poradzić Ok to tak znamy się już 6 lat od pierwszego razu kiedy się spotkałyśmy miałyśmy wspólne zainteresowanie codziennie w szkole spędzałyśmy czas wiele dziewczyn było zazdrosne nigdy nie mówiłam że jestem jakaś lepsza jesteśmy wszystkie równe ale cały czas wszystkie ograniczały Julkę( BFF moją ) tak ma na imię zaczęła się toksyczna 1 rok temu do klasy dołączyła dziewczyna przemiła i nie śmiała zaprzyjaźniłyśmy się jedna ona się z niej naśmiewała że gorsza ze biedniejsza że ciągle te same ubrania nosi itd potem z każdy co mnie polubił krzyczała poniżała ograniczyła mnie od wszystkich znam 12 różnych dziewczyn ale żadna przez nią się ze mną nie przyjaźni i stało się to cały czas mnie okłamuje ma problemy że się z kimś spotykam jak jej nie ma ale ona swobodnie rozmawia z innymi w wakacje poznała bardzo toksyczną dziewczynę Magdę zaczęła przeklinać zadawać się z starszymi i udawać że niby kocha chłopa niby dziewczyny te znajome Magdy brały telefon i pisały do niego gdyby nie chciała zmieniłaby kod kłamie że ona nie chce a jak jej zabiorą to stoi i mhjhh oddajcie i nic puszcza live na internecie j przeklina dobrego mnie okłamuje że jej na elekcjach niby nic jej nie działa bierze od mnie  odp i nie przyznaje że z matką siedzi ma problemy a to nie ja jestem toksyczna bo jestem zwykłą dziewczyną już nikt w klasie się ze mną przyjaźni mieszkam dalej od miasta  i tracimy kontakt czy może się odciąć poznać nowe przyjaciółki które podzielają moje pasje i mnie zrozumią lubią grać w gry są miłe czytają książki jest zabawna po prostu przyjaciółka która mnie wspiera a nie ogranicza  zacznę chyba szukać przyjaciół u mnie u sąsiadów co sądzicie :) często jest zazdrosna ale jak poniżyć kogoś gdy nie masz dostępu No powinnam to zakończyć ?