Kasia2001 0 Napisano Kwiecień 29, 2021 Hej mam do was pytanie. Mam 19 lat i jestem z moim chlopakiem 3 lata Oststnio mi brakuje pieniedzy, i w zamian za lodzika oststnio prosze chlopaka o pieniadze. (50-100zl) Czy to jest okej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w doopie 2138 Napisano Kwiecień 29, 2021 Wspaniałe delikatne wprowadzenie do kariery prostytutki. Na początku luzik, bo swojemu chłopakowi. Kiedy wacików już będziesz miała pod dostatkiem, zapragniesz grubszej forsy więc zaczniesz robić lodziki kolegom chłopaka. A potem już koledzy polecą cię swoim kolegom i będziesz ustawiona. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stop_czyk 184 Napisano Kwiecień 29, 2021 6 minut temu, Kasia2001 napisał: Czy to jest okej? Tak chopczyku, tak. To jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika 33... 15 Napisano Kwiecień 29, 2021 Hah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stanislav1 12 Napisano Kwiecień 29, 2021 6 godzin temu, Kasia2001 napisał: Hej mam do was pytanie. Mam 19 lat i jestem z moim chlopakiem 3 lata Oststnio mi brakuje pieniedzy, i w zamian za lodzika oststnio prosze chlopaka o pieniadze. (50-100zl) Czy to jest okej? Nie wiem czy to jest ok bo w sumie za tą 100 może sobie pójść na tzw panią i będzie pewnie lepiej przetestuje sobie inne techniki Chyba że go nie kochasz to ok możesz go Ruch@ć na kasę Ja to mam za darmo nie wiem jak wy ale to chyba chodzi o miłość a 2 to pieniądze xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZIGI 42 Napisano Kwiecień 30, 2021 następny stary obleśny kolo podpisujący się jako młoda dziewczyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
acordeon 1846 Napisano Kwiecień 30, 2021 17 godzin temu, Kasia2001 napisał: Hej mam do was pytanie. Mam 19 lat i jestem z moim chlopakiem 3 lata Oststnio mi brakuje pieniedzy, i w zamian za lodzika oststnio prosze chlopaka o pieniadze. (50-100zl) Czy to jest okej? Jakby mi tak powiedziała kobieta z którą byłbym w związku, to zajął bym się rozciąganiem tak żebym mógł sobie sam tego loda zrobić. Albo korzystał bym z dobrodziejstwa wiadomych ogłoszeń. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach