BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 29, 2021 Sraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Kwiecień 29, 2021 1 minutę temu, 90%cacao napisał: Nie pisz "coś jeszcze?" bo to brzmi jakbys naprawde wierzył, ze komuś pojechałeś Dwa, praktyki nie masz, bo piszesz jedno a zachowujesz się 180 inaczej, niespójnie z tym co komuś radzisz. I niejedna osoba to stwierdziła. Nie masz o mnie pojęcia cwaniaro, a o praktyce mi mówisz jak nastolatkowi karatowi. Bierz go i spadaj cwaniaro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 29, 2021 Żenada. I sraka. Spod napleta żigolaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 29, 2021 Donny, Ale powiem Ci, że jest krecacy mimo wszystko. Jak patrze na Jego fizjonomie to trudno się oprzeć, by nie spojrzec w te oczy. To spojrzenie takie zmysłowe, usta, dlonie, sylwetka. I Jego dziwne zachowanie tez ma swój urok. Zdecydowanie pociąga mnie jak jest w pobliżu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 29, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Miałem dziś lekką srake szczerze mówiąc. Pogoniło mnie. A ja dziś mialam nudności i często biegłam do ekhm... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 29, 2021 10 minut temu, agent of Asgard napisał: Piękna racjonalizacja. no tak poza tym ze na nia lece i mi sie w sercu cos dzieje na jej widok to prawie jej nie znam to samo w druga stronę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 29, 2021 Przed chwilą, downhiil napisał: no tak poza tym ze na nia lece i mi sie w sercu cos dzieje na jej widok to prawie jej nie znam to samo w druga stronę To możliwe, że jesteś Kiciusiem i dzwoniłeś dzis?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Kwiecień 29, 2021 2 minuty temu, Benniee napisał: Miałem dziś lekką srake szczerze mówiąc. Pogoniło mnie. Może to były motylki w brzuchu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 29, 2021 2 minuty temu, Benniee napisał: Jesteś w ciąży? Ja jestem od kilku miechow i nadal nie chce normalne dziecko wyjść, zawsze sprawdzam kształt. Ona jest w ciąży. To niepokalane poczęcie poprzez telepatię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Kwiecień 29, 2021 Poszedłbym sobie do motylarni... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 29, 2021 8 minut temu, Niburdiama napisał: To możliwe, że jesteś Kiciusiem i dzwoniłeś dzis?? nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 29, 2021 Beks https://zapodaj.net/5a9ae5b0ed097.jpg.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 29, 2021 I tak to właśnie wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 29, 2021 mysle ze ona cos do mnie czuje ale zbyt kiepskie wrażenie zrobilem by mnie chciala druga sprawa nie mialem okazji za bardzo, gdyby byla sama to bym walczyl a to to.. nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 29, 2021 W brzuchu z poduchu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 29, 2021 10 minut temu, Benniee napisał: Jesteś w ciąży? Ja jestem od kilku miechow i nadal nie chce normalne dziecko wyjść, zawsze sprawdzam kształt. Chyba się zdenerwowałam? Nie wiem zreszta bo nigdy nie mam nudności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 29, 2021 4 minuty temu, downhiil napisał: nie To dobrze, bo gdybys byl Kiciusiem to byloby dziwne, że gadamy na forum, a na żywo rzadko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 29, 2021 Rzadko to się kupę robi. No. Motyle karwasz waść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 29, 2021 3 minuty temu, feliz navidad napisał: nie lubie tego downhilla to pewnie rodzina z ... też takie opier.dliwe to, pewnie mu płacą ja ciebie też nie lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 29, 2021 1 minutę temu, Benniee napisał: Dobre, pomidorowe czipsy stary kupił becks Zasnę w zazdrości i trzeszczem kości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Kwiecień 29, 2021 9 minut temu, Benniee napisał: W domu hoduj Raz hodowałem, bo mi wleciał i nie chciał wyjść. Paź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 29, 2021 Ale Kicius to taki smaczny Ciasteczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 29, 2021 (edytowany) 4 minuty temu, Benniee napisał: Otwórz buzię to Ci dam, nie będę jadł czypsów sam. V Edytowano Kwiecień 29, 2021 przez BoniBluBabciaBandzior Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 29, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Wkładam duży okaz. Zamykam szczęki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Kwiecień 29, 2021 1 minutę temu, Benniee napisał: Ładny, najlepiej by było od poczwarki. Jedyne co hodowałem od poczwarki to ćma pasożyt. Dałem mu tylko wodę z miodem i owoce. Nie odważyłbym się hodować go od małego. Nie chciał wylecieć przez tydzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 29, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Zamykaj, gryź i smakuj. 🤌 Gryzę i żuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 29, 2021 Mam całkiem mokre włosy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 29, 2021 Przed chwilą, feliz navidad napisał: przeziębisz wszy Łono mam suche, a także i grūchę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 29, 2021 Odpływam i stąd wybywam. Błogosławię i motyle trawię. Bubulbul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 29, 2021 2 minuty temu, feliz navidad napisał: małe cycki też zapalenie płuc, spijcie z karaluchami Dziękuję. Nie musiałaś, kochana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach