Xxxxxx 0 Napisano Maj 6, 2021 Witam. Chciałbym poznać opinie kobiet na temat golenia klatki piersiowej i miejsc intymnych u mężczyzny. Drogie Panie, czy wolicie kiedy mężczyzna jest ogolony czy raczej kiedy ma tylko przycięte włoski? Bardzo proszę o poważne odpowiedzi i z góry dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Maj 6, 2021 Sam się przekonaj. Ogól się i idź na plażę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 334 Napisano Maj 6, 2021 Też jestem ciekawy jakie jest zdanie kobiet w tym temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Maj 6, 2021 1 minutę temu, kocur93 napisał: Też jestem ciekawy jakie jest zdanie kobiet w tym temacie. Drapie i zero podniecenia. Najgorzej na drugi, trzeci dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady S 93 Napisano Maj 6, 2021 Obojętne. Może być tak i tak, może nie być golone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawdomówny 12 Napisano Maj 9, 2021 Jak dla mnie lepiej jak mężczyzna goli sobie klatę niż jest tak zarośnięty, że nie widać skóry przez włosy. I z miejscami intymnymi to samo - też lepiej golić niż być włochatą małpą. Ja sam golę sobie odbyt, dzięki temu nie przyklejają mi się resztki gó*na, ale klaty nie, bo mam minimalne owłosienie na klacie. Ps. Żal mi ludzi, którzy twierdzą, że żeby być męski to trzeba być na całym ciele mocno owłosiony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach