Julka67 0 Napisano Maj 9, 2021 Hej. Chciałam zapytać, doinformować się jak powinna wyglądać szyjka macicy podczas brania tabletek antykoncepcyjnych, ponieważ moja szyjka od zaczęcia tabletek jest cały czas twarda i nisko. Zastanawiam się czy to normalne, ponieważ śluz który występuje jest różny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Maj 10, 2021 mogę tylko napisać, że tabletki antykoncepcyjne powinny wstrzymać owulację i jeśli masz obawy co do skuteczności, to w połowie cyklu umów się na wizytę do gin i niech sprawdzi. Możesz zawsze dla większej pewności podczas stosunku zabezpieczać się dodatkowo mechanicznie błoną dopochwową caya. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena188 13 Napisano Maj 10, 2021 tak to jest normalne. ja jednak zrezygnowałam z pigułek - za dużo skutków ubocznych, teraz zabezpieczam się mechanicznie w dni płodne, które wyznaczam sobie dzięki Testerowi Afrodyta 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka67 0 Napisano Maj 10, 2021 Dziękuję za odzew :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka67 0 Napisano Maj 10, 2021 2 godziny temu, helena188 napisał: tak to jest normalne. ja jednak zrezygnowałam z pigułek - za dużo skutków ubocznych, teraz zabezpieczam się mechanicznie w dni płodne, które wyznaczam sobie dzięki Testerowi Afrodyta A czy ten śluz podobny do płodnego też jest w porządku? Czy oznacza to że wystąpiła owulacja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarapasikk 4 Napisano Maj 11, 2021 to jest normalne przy braniu tabletek anty. a jakie masz? jedno czy dwu skadnikowe? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka67 0 Napisano Maj 11, 2021 Dwuskładnikowe vibin mini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach