P.and.a 56 Napisano Maj 10, 2021 Cześć jadę dziś do centrum handlowego na spotkanie z pewnym przystojnym Panem. Chciałabym zapytać, czy w przymierzalniach są gdzieś ukryte kamery tak ze wiadomo co się robi za zasłoną ? Może jest tu ktoś, kto pracował kiedyś w sklepie i mógłby odpowiedzieć. Chodzi mi o szybkiego lodzika ☺ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Maj 10, 2021 W niektórych sklepach są, ale zainstalowane nielegalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.and.a 56 Napisano Maj 10, 2021 Wiesz moze w których ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Maj 10, 2021 Nie, to zależy od właścicieli i pracowników. Ale od tej pory zawsze, jak się przebieram, mam z tyłu głowy świadomość, że ktoś może patrzeć mi na tyłek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Maj 10, 2021 Ochrona mi powiedziała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 10, 2021 17 minut temu, P.and.a napisał: ukryte kamery Dodatkowy dreszczyk, co przejmujesz się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Maj 10, 2021 Gorzej, że w lasach też sa, a we własnym ogródku ktoś może nielegalnie podglądać Ciebie przez drona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin40 759 Napisano Maj 10, 2021 5 minut temu, agent of Asgard napisał: Nie, to zależy od właścicieli i pracowników. Ale od tej pory zawsze, jak się przebieram, mam z tyłu głowy świadomość, że ktoś może patrzeć mi na tyłek. Pół biedy jakby to była kobieta, a jak facet?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slavsio 2 Napisano Maj 10, 2021 W przymierzalni możesz spokojnie to robić, tylko po cichu żeby nikt nie usłyszał, bo wezwą ochronę. Miłego lodzika życzę przyjaciółko. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Maj 10, 2021 5 minut temu, Marcin40 napisał: Pół biedy jakby to była kobieta, a jak facet?! Niestety zwykle ochrona to sobie ogląda, a tam większość to faceci i to raczej niezbyt młodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddt60 1326 Napisano Maj 10, 2021 41 minut temu, agent of Asgard napisał: Niestety zwykle ochrona to sobie ogląda, a tam większość to faceci i to raczej niezbyt młodzi. to prawda. Taki seks w przebieralni ekscytuje i to klasyczny fetysz miejsca młodych ludzi ale trzeba uważać, bo ktoś może nagrać. Poza tym - to już dla przyzwoitości trzeba uważać aby facet nie spuścił się na lustro lub kotarę .... https://ist6-2.filesor.com/pimpandhost.com/2/1/1/9/211928/8/S/v/Y/8SvYa/(meaAaGwObaaaa)(mhML-MoEEdxTp9rbvI)14.jpg 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Maj 10, 2021 2 minuty temu, ddt60 napisał: to prawda. Taki seks w przebieralni ekscytuje i to klasyczny fetysz miejsca młodych ludzi ale trzeba uważać, bo ktoś może nagrać. Poza tym - to już dla przyzwoitości trzeba uważać aby facet nie spuścił się na lustro lub kotarę .... Jak lodzik, to do przyzwoitość nakazuje spuścić się do buzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin40 759 Napisano Maj 10, 2021 3 godziny temu, ddt60 napisał: to prawda. Taki seks w przebieralni ekscytuje i to klasyczny fetysz miejsca młodych ludzi ale trzeba uważać, bo ktoś może nagrać.(...) Właśnie..... albo upublicznić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin40 759 Napisano Maj 10, 2021 32 minuty temu, Hotmoniczkaxxx napisał: Ty chyba lubisz takie zabawy, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddt60 1326 Napisano Maj 10, 2021 6 minut temu, Marcin40 napisał: Ty chyba lubisz takie zabawy, prawda? przypuszczam, że lubi ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin40 759 Napisano Maj 10, 2021 10 minut temu, ddt60 napisał: przypuszczam, że lubi ... Ciałko to na pewno lubi pokazywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin40 759 Napisano Maj 10, 2021 3 godziny temu, agent of Asgard napisał: Jak lodzik, to do przyzwoitość nakazuje spuścić się do buzi. Ha! No tak..... by nie pozostawić żadnych śladów DNA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.and.a 56 Napisano Maj 11, 2021 21 godzin temu, ddt60 napisał: Poza tym - to już dla przyzwoitości trzeba uważać aby facet nie spuścił się na lustro lub kotarę .... hehe 21 godzin temu, agent of Asgard napisał: Jak lodzik, to do przyzwoitość nakazuje spuścić się do buzi. Kocham takie komentarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin40 759 Napisano Maj 11, 2021 5 godzin temu, P.and.a napisał: hehe Kocham takie komentarze No i jak? Był lodzik ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.and.a 56 Napisano Maj 13, 2021 Dnia 11.05.2021 o 20:42, Marcin40 napisał: No i jak? Był lodzik ? Tak, był szybki lodzik. Za tydzień ma do mnie podjechać, bo obiecał pomoc mi z moim autem, więc pewnie będzie powtórka z lodzikiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin40 759 Napisano Maj 13, 2021 3 godziny temu, P.and.a napisał: Tak, był szybki lodzik. Za tydzień ma do mnie podjechać, bo obiecał pomoc mi z moim autem, więc pewnie będzie powtórka z lodzikiem. Hehe... Jeśli to będzie jakaś poważniejsza naprawa, to może coś więcej niż lodzik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach