BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 13, 2021 12 godzin temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Kup hotdoga. Z kabanosem. Prawdziwa stalkerka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
palkawipa 1 Napisano Maj 13, 2021 10 godzin temu, palkawipa napisał: Byłam właśnie w żabce. Nie było go. Będę przychodzić codziennie i sprawdzać. Przyjadę jeszcze po południu żeby zobaczyć czy ma drugie zmiany. Usycham. Właśnie coś mi przyszło do głowy. Siedzę i myślę. Wcześniej go widziałam w żabce po południu ale poszedł na zaplecze. Może podaruje mu łańcuszek z matką boską albo krzyżykiem? Tylko jak mu to przekazać. Nie wiem gdzie mieszka. Dać do ręki? Przy ludziach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 13, 2021 1 godzinę temu, palkawipa napisał: Właśnie coś mi przyszło do głowy. Siedzę i myślę. Wcześniej go widziałam w żabce po południu ale poszedł na zaplecze. Może podaruje mu łańcuszek z matką boską albo krzyżykiem? Tylko jak mu to przekazać. Nie wiem gdzie mieszka. Dać do ręki? Przy ludziach? Wody święconej daj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach