Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Electra

Czy powiedzielibyście przed zbliżeniem nowemu partnerowi...

Polecane posty

Dnia 15.05.2021 o 20:03, KorpoSzynszyla napisał:

Takie wyznanie jest gorsze niż niewydepilowane nogi 

ale z włosami blond, rudymi, czy jakimi?

Dnia 15.05.2021 o 20:03, KorpoSzynszyla napisał:

Elektra, czy ty masz 16 lat ?  Noż kobieto! Ogranij się skąd te dziwne pytania ? 

no, może od 16Lat nie uprawiała, czyli od pokolenia (wiek córki dorosłej biologicznie po dojrzewaniu)

Dnia 15.05.2021 o 20:05, Electra napisał:

Myślisz, że to jak jazda na rowerze, nie zapomina się? 😉

to po takim czasie można zapomnieć 

Dnia 15.05.2021 o 20:05, Electra napisał:

Dobrze, że mam dzieci. Byłby gotów pomyśleć żem dziewica 😱

i wtedy to prawie jak dziewica właśnie
youtube.com/watch?v=Blvwh4jz4_g
youtube.com/watch?v=r35Nf6dGMe4

youtube.com/watch?v=CMfRcqShP2g

pinterest.com/pin/223561568991809943/
pinterest.com/pin/748793875539008363/

Dnia 17.05.2021 o 10:26, marinero napisał:

Ignorancja przez ciebie przemawia kobieto! LOL Twoj wpis swiadczy ze nie jestes nalezycie wyedukowana  a mowia ze kobiety sa seksualnymi istotami:) 

Juz Owidiusz o tym pisal w swojej "Sztuce kochania"  a wiec jest to technika znana  w sposob udokumentowany 2tys lat.

Owidiusz zapewne opieral sie rowniez na jakiejs wiedzy  wiec mozemy spsokojnie zalozyc ze wiedza ta jest znana od 4 tys lat a moze i dluzej!Nie wykluczam ze od zarania ludzkosci , jednak jak widze tylko dla wtajemniczonych .Ja uwazam ze to zadna wiedza tajemna.W necie o niej w kazdym razie pisza.

Twoi parterzy jak widze to malo wyedukowne wymoczki skoro wsadza i ..poszlo! Z kim sie ty zadajesz?! 

Ja sie tego sam nauczylem majac 20 latek i  z powodzeniem stosuje do dzis:) Moje kobiety nie narzekaja na brak satysfakcji ! 🙂 

Skoro masz z  kochankami  problem, to mozesz im podsunac , aby pocwiczyli swoj korzonek LOL Po ok 2 tygodniach cwiczenia juz sa efekty:) , pozniej to juz od czasu do czasu aby byc w formie 

🙂 

Nie jestem ignorantką ! Jedyne co przemawia za moją odpowiedzią to wiedza z doświadczenia ,owszem istnieją techniki by facet szybko nie kończył (tantra itp) ale po co?

Skończy raz i rusza drugi raz 😛

Dnia 17.05.2021 o 10:44, PrawiczekPzn napisał:

ale z włosami blond, rudymi, czy jakimi?

no, może od 16Lat nie uprawiała, czyli od pokolenia (wiek córki dorosłej biologicznie po dojrzewaniu)

to po takim czasie można zapomnieć 

i wtedy to prawie jak dziewica właśnie
youtube.com/watch?v=Blvwh4jz4_g
youtube.com/watch?v=r35Nf6dGMe4

youtube.com/watch?v=CMfRcqShP2g

pinterest.com/pin/223561568991809943/
pinterest.com/pin/748793875539008363/

Ja jestem z Winogrady a ty prawiczku z skąd jesteś ?

17 minut temu, Prawiczek44 napisał:

Ja jestem z Winogrady a ty prawiczku z skąd jesteś ?

A co to jest Winograda? 😴

1 godzinę temu, marinero napisał:

Dlatego uwazam, ze faceci powinni nauczyc sie sterowac swoim wytryskiem aby dawac swojej kobiecie maximum odprezenia nic nie tracac przy tym z wlasnej satysfakcji 

Zadowolenie kobiety nie opiera się tylko na ruchach frakcyjnych. Tymbardziej, że nie każda kobieta jest w stanie osiągnąć orgazm "pochwowy" który wg. uczonych pochodzi tak naprawdę od łech.taczki🤷🏼‍♂️

Dlatego uwazam, ze faceci powinni nauczyc sie sterowac swoim wytryskiem aby dawac swojej kobiecie maximum odprezenia nic nie tracac przy tym z wlasnej satysfakcji 

Zadowolenie kobiety nie opiera się tylko na ruchach frakcyjnych. Tymbardziej, że nie każda kobieta jest w stanie osiągnąć orgazm "po.chwowy" który wg. uczonych pochodzi tak naprawdę od łech.taczki🤷🏼‍♂️

Zadowolenie kobiety nie opiera się tylko na ru.chach frakcyjnych. Tymbardziej, że nie każda kobieta jest w stanie osiągnąć or.gazm "po.chwowy" który wg. uczonych pochodzi tak naprawdę od łech.taczki🤷🏼‍♂️

Dnia 15.05.2021 o 19:08, Electra napisał:

... Że wspomnienie ostatniego seksu jest okryte centymetrowym kurzem, pajęczynami i zawalone rupieciami?😉 

Czy wyznanie, że latami nie uprawiało się seksu powinno paść? Czy umniejsza nam w jakimś stopniu? 

Zaczynam jąkać się na widok listonosza. Strach pomyśleć, gdy facet zechce mnie mieć... 😅😉

jeżeli to było ze 40 lat bez współżycia to raczej zarosłaś mchem niż pajęczyną. weź faceta z samojezdną kosiarką i dobrymi grabiami, możesz zapytać czy jest posiadaczem konta w banku to wyslesz go od razu do mrówki po sprzęt

Dnia 15.05.2021 o 19:08, Electra napisał:

... Że wspomnienie ostatniego seksu jest okryte centymetrowym kurzem, pajęczynami i zawalone rupieciami?😉 

Czy wyznanie, że latami nie uprawiało się seksu powinno paść? Czy umniejsza nam w jakimś stopniu? 

Zaczynam jąkać się na widok listonosza. Strach pomyśleć, gdy facet zechce mnie mieć... 😅😉

Nie powiedziałabym  😄

5 minut temu, Angel123456 napisał:

Nie powiedziałabym  😄

Jak już będziemy na tyle blisko, żeby kochać się to sam będzie wiedział co trza. Jeśli z kimś będę to będzie to uczuciowy, ciepły facet. Pewne rzeczy pójdą bez słów, ale nade wszystko będzie zrozumienie i brak przedmiotowości. 

6 minut temu, Electra napisał:

Jak już będziemy na tyle blisko, żeby kochać się to sam będzie wiedział co trza. Jeśli z kimś będę to będzie to uczuciowy, ciepły facet. Pewne rzeczy pójdą bez słów, bla nade wszystko będzie zrozumienie i brak przedmiotowości. 

Electra - ważniejsza jest relacja, miłość i empatia a nie techniczne doświadczenie w seksie. Jeśli się kochacie to sobie poradzicie z seksem, bliskością oraz osiągniecie satysfakcję w zbliżeniach . Czyli nie martw się tym.

3 minuty temu, ddt60 napisał:

Electra - ważniejsza jest relacja, miłość i empatia a nie techniczne doświadczenie w seksie. Jeśli się kochacie to sobie poradzicie z seksem, bliskością oraz osiągniecie satysfakcję w zbliżeniach . Czyli nie martw się tym.

Wysoka była choinka z której zerwałeś się, ale dziękuję za dobre słowo.