Kinga1998 0 Napisano Maj 18, 2021 Hej jestem 7 dni po stosunku przed wczoraj kłuło mnie podbrzusze i jajniki. Przez dwa ostatnie dni przy podcieraniu była widoczna krew z śluzem. Jasno brązowa i różowa. Dziś już mam takie coś. Staramy się o dzidzię i bardzo bym chciała żeby okazało się to ciąża. W niedzielę robiłam test czyli 3 dni temu. Negatyw. Doradźcie 🥺🥺🥺 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spelniajac_marzenia 125 Napisano Maj 18, 2021 28 minut temu, Kinga1998 napisał: Hej jestem 7 dni po stosunku przed wczoraj kłuło mnie podbrzusze i jajniki. Przez dwa ostatnie dni przy podcieraniu była widoczna krew z śluzem. Jasno brązowa i różowa. Dziś już mam takie coś. Staramy się o dzidzię i bardzo bym chciała żeby okazało się to ciąża. W niedzielę robiłam test czyli 3 dni temu. Negatyw. Doradźcie 🥺🥺🥺 testy robi sie najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki, tak wczesna ciaza nie ma zadnych objawów musisz czekac do terminu @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nazwauzytkownikanieznana 29 Napisano Maj 18, 2021 Tak,to na bank ciąża, masz fasolinke, serduszkowanie udane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna_kobieta 55 Napisano Maj 18, 2021 Za późno zrobiłaś test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MłodaMama 51 Napisano Maj 18, 2021 Test zrób najwcześniej w dzień spodziewanej miesiączki. Tak wcześnie test nie wykryje ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach