Onna.3. 281 Napisano Maj 19, 2021 Mam tego dosyć, chyba na prawdę stąd odejdę, jeśli mi go nie odblokują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 19, 2021 Wszyscy odejdźcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Maj 19, 2021 Z natury jesteśmy dręczycielami. Pogódź się z tym i nie kombinuj jak tamten. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Maj 19, 2021 19 minut temu, 90%cacao napisał: Teraz mi się nie chce drugi raz wklejać, wpiszcie sobie w googla: 1. Henry Cavill 2. Josua Sasse Takie 2 na szybko typy, moje crushe od dawna To sa męscy faceci dla mnie: odpowiednie proporcję "mięcha" , bardzo inteligentny wyraz twarzy, zadbani, ale wciąż bardzo męscy. Ten pierwszy fajny, drugiego nie znam (wygooglowalam, ale na zdjeciach facet jak facet, musialabym zobaczyc w filmie). Ze slawnych chyba nie umialabym wybrac, wielu jest fajnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Maj 19, 2021 Może ktoś mi powie jak odzyskać poprzedni temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 19, 2021 6 minut temu, Onna.3. napisał: Może ktoś mi powie jak odzyskać poprzedni temat? Tu się niczego nie odzyskuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Maj 19, 2021 1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Tu się niczego nie odzyskuje. Ponoć można odzyskać, tak słyszałam. Ostatnio pewien gagatek mi go zablokował, a na drugi dzień temat był już przywrócony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Maj 19, 2021 1 minutę temu, Onna.3. napisał: Ponoć można odzyskać, tak słyszałam. Ostatnio pewien gagatek mi go zablokował, a na drugi dzień temat był już przywrócony. Jesli ktos Ci zablokowal temat pustym postem to gdy zbanuja tego kogos (zwykle jest to Przemek) to bedzie mozna znowu wejsc na ten temat. Jesli moderacja skasowala to nic nie zrobisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 19, 2021 2 minuty temu, Onna.3. napisał: Ponoć można odzyskać, tak słyszałam. Ostatnio pewien gagatek mi go zablokował, a na drugi dzień temat był już przywrócony. Kolejny temat o chlopach? Tu i tak nikogo już nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Maj 19, 2021 (edytowany) Możecie mi powiedzieć kto tutaj jest moderatorem i do kogo powinnam się zwrócić? inaczej stale będą kasować tematy Edytowano Maj 19, 2021 przez Onna.3. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sprawiedliwy 47 Napisano Maj 19, 2021 1 godzinę temu, Onna.3. napisał: Mam tego dosyć, chyba na prawdę stąd odejdę, jeśli mi go nie odblokują Tu na kafeterii takie rzeczy się dzieją? Niemożliwe xd. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Maj 19, 2021 2 minuty temu, Sprawiedliwy napisał: Tu na kafeterii takie rzeczy się dzieją? Niemożliwe xd. Bardzo możliwe niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sprawiedliwy 47 Napisano Maj 19, 2021 4 minuty temu, Onna.3. napisał: Bardzo możliwe niestety Ale jak to się stało? Żeby blokowali tematy? Złóż skargę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Maj 19, 2021 25 minut temu, Redytor555 napisał: Niestety, taka specyfika tego goownianego forum. Paru przyglupow w rodzaju Icrana i jego bzykantki tu rządzą i likwiduje tematy tych, ktorzy się im narazili. A która to jego bzykantka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Maj 20, 2021 Echh szczerze mówiąc mam już dosyć. Co założę nowy temat to zaraz go blokują. Tym razem zablokowali go kropką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach