MiaiJa 0 Napisano Maj 20, 2021 Kochani pomóżcie ... Wiem że to nasza decyzja ale chce poznać opinie innych bo ja już mam mętlik . Mam córkę 1,5 roczna o imieniu Mia , za 2 tygodnie urodze córkę i imię nad jakim myślimy to Pola lub Ola . Co myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość888 366 Napisano Maj 20, 2021 Pola nie. Ola (Aleksanda) ładne imię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.Gość 275 Napisano Maj 20, 2021 a ja od Alaksandry wole Olenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tera_2006 5 Napisano Maj 20, 2021 mi się podoba imię Kaya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Java 53 Napisano Maj 20, 2021 Oba brzydkie do znudzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MłodaMama 51 Napisano Maj 20, 2021 Ani to ani to mi się nie podoba. Chociaż JESLI już miałabym wybierać to wybrałabym Pole. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annn2020 246 Napisano Maj 20, 2021 Pola bardzo ładne i pasuje do imienia Mia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna_kobieta 55 Napisano Maj 21, 2021 Jedno i drugie obrzydliwe, oba się odnoszą do świętych w katolibanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sheft85 1 Napisano Maj 21, 2021 Jak ktoś szuka oryginalnego to polecam Pachomiusz - nawet ma znaczenie w Biblii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Maj 21, 2021 Dnia 20.05.2021 o 11:32, MiaiJa napisał: Kochani pomóżcie ... Wiem że to nasza decyzja ale chce poznać opinie innych bo ja już mam mętlik . Mam córkę 1,5 roczna o imieniu Mia , za 2 tygodnie urodze córkę i imię nad jakim myślimy to Pola lub Ola . Co myślicie? Mia, jak Mia Wallace z Pulp Fiction super Aleksandra śliczne, ale zdrobnienie Ola, jest już dla mnie słabe. Imię Pola też ładne. Ja imiona żeńskie przypisuję niestety do osób, które już znam, ale zarówno Aleksandra, jak i Pola podobają mi się. Od siebie dodam Michalinę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nazwauzytkownikanieznana 29 Napisano Maj 21, 2021 Jak już tak lubisz zagraniczne imiona to do Mii bedzie pasować Diarrhoea. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asias 0 Napisano Maj 21, 2021 naprawdę tak mało mamy pięknych polskich imion ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna_kobieta 55 Napisano Maj 22, 2021 12 godzin temu, asias napisał: naprawdę tak mało mamy pięknych polskich imion ? Niestety większość polskich imion ma odniesienie do świętych katolickich, a to jest najbardziej zakłamana i najgorsza wiara na świecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annn2020 246 Napisano Maj 22, 2021 13 godzin temu, asias napisał: naprawdę tak mało mamy pięknych polskich imion ? Mało. Bo wiele pięknych imion uznawanych za polskie tak naprawdę wcale polskie nie są. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luska.s 2 Napisano Maj 22, 2021 Pola lepsze i bardziej pasuje do Mii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiaiJa 0 Napisano Maj 24, 2021 A dlaczego musi być Polskie , jeżeli ktoś nie mieszka w Polsce ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nazwauzytkownikanieznana 29 Napisano Maj 24, 2021 Diarrhoea pięknie będzie rymować się z Mią. I oba są takie " światowe", nie to co jakąś byle Pola czy Ola. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach