Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Ania14281

Bezwodzie cxy ktos byl w takiej sytuacji?

Polecane posty

Hej dziewczyny. Wszedzie sa stare watki x przed kilku lat dlatego postanowilam zalozyc nowy. Czy ktoras z Was miala problem z bezwodziem w ciazy od 15/16 tyg ciazy i jak to sie skonczylo? Wiem ze to trudna sytuacja. Mi zostalo bezwodzie totalne zdiagnozowonane w 15 tyg ciazy. Trzeci tydzien leze w szpitalu, nie mam skorczy boli itp. caly czas kaza tylko czekac i czekac. Ogolnie w tym tyg zaczely pojawiac sie male ilosci wod plodowych ale szalu nie ma. Lekarze kaza pic, lezec, podaja zastrzyk przeciw zakrzepowe. Crp pobieraja codziennie lub co drugi dzien i czasem podaja kroplowki nawadniajace. Ogolnie dzidzius rozwija sie na ten tydzien prawidlowo. Ma nerki pecherz. Nie wiem moze ktoras z Was miala podobny problem i jak to sie skonczylo? Wierze ze bedzie dobrze ale wiem ze w kazdej chwili moze stac sie tragedia. A na poczatku pobytu przez 4 dni mialam podawany antybiotyk. Ale go odstawili. Wiem ze to trudny temat. Pozdrawiam Was serdecznie.

Postanowiłam w moim watku opisac kazdy tydzien pobytu w szpitalu, moze, nie zyczac temu nikomu oczywiscie, ktoras dziewczyna bedzie szukala informacji na temat sytuacji bezwodzia w ciazy jak to wszystko wyglada w obecnych czasach, jakich poczynan dokonuja lekarze itp itd. Ogolnie jakie sa moje spostrzezenia, odczucia. Obecnie, chcialam dodac, ze przebywam nadal w szpitalu, narazie nie napisze w jakim i gdzie i nie wiadomo jak to wszystko sie skonczy. Wiem tylko tyle, ze niestety trzeba byc twarda i silna kobieta zeby przez to przejsc. Inaczej tego nie da sie opisac.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować