TwojaMuuza 875 Napisano Maj 24, 2021 Chciałam was powiadomić, iż jutro 25.05 są moje urodziny. Liczę na reakcje, kwiatki i życzenia moi drodzy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Maj 24, 2021 (edytowany) 2 minuty temu, 2libed napisał: najlepszego bo do jutra zapomnę. tak w ogole to zasluzylas na zyczenia i prezenty ? No a coo? Nie? życzenia miło dostać;) Edytowano Maj 24, 2021 przez TwojaMuuza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samiec_mewy_srebrzystej 265 Napisano Maj 24, 2021 9 minut temu, TwojaMuuza napisał: No a coo? Nie? życzenia miło dostać;) Najlepszego bocie! Które? Pewnie jak zwykle 18-te? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Maj 24, 2021 15 minut temu, duży ogórek napisał: Tulipan wystarczy? Tulipan i goździk to komunistyczne kwiaty, ale tak, uwielbiam je;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Maj 24, 2021 13 minut temu, samiec_mewy_srebrzystej napisał: Najlepszego bocie! Które? Pewnie jak zwykle 18-te? No dziękuję, ale to jutro składajcie mi życzenia, dziś jeszcze mnie na świecie nie ma;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Maj 24, 2021 21 minut temu, 2libed napisał: wiele rzeczy milo dostac ale zeby oczekiwać że człowieka cos milego spotka na tym forum to juz inna sprawa Czemu nie? Wszystko ,zależy od nas samych;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Maj 24, 2021 Przed chwilą, duży ogórek napisał: z główką Normalny nasz polski tulipan, innych nie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Maj 24, 2021 Idę spać, żeby jutro ładnie wyglądać, jak będę życzenia z kafeterii odbierać;) Paaaąaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Maj 24, 2021 Przed chwilą, Transgression napisał: Które urodziny? Strzelam, że 40. I jak? Zgadłeś, brawo piąteczka;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samiec_mewy_srebrzystej 265 Napisano Maj 24, 2021 2 minuty temu, TwojaMuuza napisał: No dziękuję, ale to jutro składajcie mi życzenia, dziś jeszcze mnie na świecie nie ma;) Dzisiaj składam za jutro, bo jutro będę miał urwanie łba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Maj 25, 2021 Wszystkim miłym ludziom z tego forum dziękuję za życzenia urodzinowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skb 862 Napisano Maj 25, 2021 Dziś tak pięknie naokoło, niknie wszelki smutku cień, na całym forum jest wesoło, bo dziś są Twe - urodziny, piękny to jest dzień. Niech się spełnią Twe życzenia, a życzymy Naszej Muzie jak najwięcej zdrowia dla niej, by spełniły się Jej marzenia, dużo szczęścia i powodzenia. Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Maj 25, 2021 Jak mam parę dni po tobie Najlepszego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Maj 25, 2021 Sto lat! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samiec_mewy_srebrzystej 265 Napisano Maj 25, 2021 Na jednej nodze wpadam: Najlepszego Bocie! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Maj 25, 2021 38 minut temu, Małgosia Jakaśtam napisał: Żeby Cię wszyscy słuchali jak im zagrasz, Muzo Najlepszego! Nie no bez przesady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Maj 25, 2021 Dziękuję serdecznie, naprawdę miło mi, że tyle życzeń tu dostałam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach