meggy 221 Napisano Maj 25, 2021 (edytowany) Budza do dupy, Anka maluje suty pokazuje, doktor Ania pieprzy głupoty, to kto w takim razie jest ciekawy ? Czy jest taka z tych kwszytskich influencerek, która jest ciekawa, warta uwagi, nie sprzedajna komercyjna krowa, ale fajna, autentyczna babka, która ma poczucie humoru, dystans do sobie i szanuje swoich odbiorców ! A nie kipi bierną agresją jak wyżej wymienione panie. Edytowano Maj 25, 2021 przez meggy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychology in the City 18 Napisano Maj 29, 2021 Pierogi z Kimchi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiaty magnolii 3 Napisano Maj 29, 2021 To się nie uuuda, lubię Karolinę że Stylizacji, Agata Rek, The Pink Rook, Vogule Poland, Brodaty Geek, Pyra w Korei, Kasia Mecinski, Sfilmowani, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
apsik 725 Napisano Maj 29, 2021 Globstory i SciFan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magika De Czar 316 Napisano Maj 29, 2021 Polecam Motywatorkę dla tych, które się odchudzają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janette butler 524 Napisano Maj 29, 2021 ja polecę miniwersja 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
apsik 725 Napisano Maj 29, 2021 7 minut temu, janette butler napisał: ja polecę miniwersja Ja też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sosczosnkowy 1659 Napisano Maj 29, 2021 Z przyjemnością oglądam już tylko Lekko Stronniczych, Dawida Myśliwca i chyba tyle. Jeżeli chodzi o tematy modowe to od czasu do czasu zajrzę do Osy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paryz London 1242 Napisano Maj 29, 2021 Pyra, Zosia stylistka, so special Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kluskizserem 0 Napisano Maj 30, 2021 Śledzę konta Polek mieszkających w Azji. Takie zwyczajne życie bez reklam, bez lansu, z ciekawostkami. Np tajwan_formoza, aniablazejewska, parkiwkorei, aniapyszkow, mamawtropikach, nati.ishigaki, aga_w_bangladeszu, tropikalna.mama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość peric Napisano Maj 30, 2021 Ja uwielbiam Karoline plachimowicz z projektu lady jest na maksa kontrowersyjna, jedna z niewielu która gada szczerze bez zbędnych głupot to moja guilty pleasure Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bobek 64 Napisano Maj 30, 2021 44 minuty temu, peric napisał: Ja uwielbiam Karoline plachimowicz z projektu lady jest na maksa kontrowersyjna, jedna z niewielu która gada szczerze bez zbędnych głupot to moja guilty pleasure Taak moja też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dudu awła 1257 Napisano Maj 31, 2021 Ja lubię gooosie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BBB 911 Napisano Maj 31, 2021 Uwaga. Naukowy bełkot- przyjemnie się, to ogląda, gościu jest rzetelny i ciekawie opowiada. Do tego widać jego zainteresowanie omawianym tematem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŁopŁOP 112 Napisano Maj 31, 2021 Ja lubię Nieesia25 (takie zwykłe rodzinne życie) oraz lamakeupbella (kosmetyki, które poleca prawie w 100% sprawdzają się u mnie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Molta 167 Napisano Czerwiec 2, 2021 Gaba demirdirek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach