klaudia.adrianowska@gmail. 0 Napisano Czerwiec 6, 2021 Część. Szukam dziewczyny z Warszawy która ,, przypadkowo,, na ulicy spotkalaby mojego chłopaka zapytała o drogę lub godzinę i zaproponowała mi spotkanie. Chce sprawdzić czy umowolby się z inną. Pomożesz mi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Czerwiec 6, 2021 Przed chwilą, klaudia.adrianowska@gmail. napisał: Część. Szukam dziewczyny z Warszawy która ,, przypadkowo,, na ulicy spotkalaby mojego chłopaka zapytała o drogę lub godzinę i zaproponowała mi spotkanie. Chce sprawdzić czy umowolby się z inną. Pomożesz mi? Po co Ci to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FNicki 152 Napisano Czerwiec 6, 2021 2 minuty temu, klaudia.adrianowska@gmail. napisał: Część. Szukam dziewczyny z Warszawy która ,, przypadkowo,, na ulicy spotkalaby mojego chłopaka zapytała o drogę lub godzinę i zaproponowała mi spotkanie. Chce sprawdzić czy umowolby się z inną. Pomożesz mi? mogę się przebrać za kobietę jak chcesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudia.adrianowska@gmail. 0 Napisano Czerwiec 6, 2021 Tak jak w opisie. Mam podejrzenia że spotyka się z innymi i chcę się przekonać czy tak jest. Za rady wszystkie ,, dziękuję,, Jeśli ktoś może pomóc i chociaż trochę mnie rozumie odwdzięczę sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FNicki 152 Napisano Czerwiec 6, 2021 2 minuty temu, klaudia.adrianowska@gmail. napisał: Tak jak w opisie. Mam podejrzenia że spotyka się z innymi i chcę się przekonać czy tak jest. Za rady wszystkie ,, dziękuję,, Jeśli ktoś może pomóc i chociaż trochę mnie rozumie odwdzięczę sie wysłałem twój mail eską do koleżanki z warszawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudia.adrianowska@gmail. 0 Napisano Czerwiec 6, 2021 Dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach