Megi_ona 137 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Najwyżej przypomnę się jak coś Jutro ci napisze bo nie przypomnę sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 19 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Megi_ona napisał: No chodź powalczymy Co Ty masz z tym biciem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 164 Napisano 4 godziny temu 55 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Bo automat kasujący jest aktywny i klikają w "zgłoś" Trzeba wyczuć jak nie będzie aktywny i wtedy da się popisać. ty sam najbardziej klikasz jak najpierw z uporem godnym lepszej sprawy twierdzisz że na stacjach benzynowych mają mieszkania dla właściciela nad stacją a potem się orientujesz że wychodzisz na dëbila co nawet na stacji benzynowej w życiu nie był hipokryto 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 137 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pearl napisał: Co Ty masz z tym biciem ? Nie wiem właśnie mam tak od urodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 19 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Nie wiem właśnie mam tak od urodzenia Wątpię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 137 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pearl napisał: Wątpię. Dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 274 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Płatki lubię ale bez mleka takie suche co poważnego? Seks? Ja mam dziwne godziny pracy także czasem i w nocy trzeba się zająć dzieckiem. Aha bo zabrzmiało jak siły szybkiego reagowania i już się bałem że służby typu policja. Coś poważnego to bułki z masłem i serem. Jak to płatki na sucho chrupiesz, to konie będą z byka patrzyły na Ciebie Ja dodaję kakao do mleka, albo kostki gorzkiej czekolady więc to zmienia postać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 137 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: Aha bo zabrzmiało jak siły szybkiego reagowania i już się bałem że służby typu policja. Coś poważnego to bułki z masłem i serem. Jak to płatki na sucho chrupiesz, to konie będą z byka patrzyły na Ciebie Ja dodaję kakao do mleka, albo kostki gorzkiej czekolady więc to zmienia postać... A ja myślałam że to coś poważnego to co innego lubię płatki takie na sucho ale co te konie mi zrobią? Lubię kakao pić więc mogliśmy pić razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 274 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, The Big Siur napisał: ty sam najbardziej klikasz jak najpierw z uporem godnym lepszej sprawy twierdzisz że na stacjach benzynowych mają mieszkania dla właściciela nad stacją a potem się orientujesz że wychodzisz na dëbila co nawet na stacji benzynowej w życiu nie był hipokryto Gdybym się uparł mógłbym zrobić fotę stacji Orlen gdzie na dole jest kasa i duperele jak to na stacji , a na górze piętro i jakieś pokoje. Gość który pracuje dla Orlenu udostępniając swój teren i dom a drugą chatę ma w innej miejscowości. A obok tego Orlenu jest lokal gdzie można coś zjeść i to całkiem dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 682 Napisano 4 godziny temu 13 minut temu, Megi_ona napisał: Nie będę go bić już nigdy zaczynam się zmieniać mam nadzieję że na lepsze Czuje ze to wpływ Promyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 274 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Megi_ona napisał: A ja myślałam że to coś poważnego to co innego lubię płatki takie na sucho ale co te konie mi zrobią? Lubię kakao pić więc mogliśmy pić razem Kukurydziane to i ja czasami na sucho lubię , ale owsiane to już muszę wrzątkiem traktować. Banana jeszcze dodaje pokrojonego i miód zamiast cukru więc po takiej porcji mogę do południa buszować i mam siłę. A kakao często nawet do kanapek z drzemerem truskawkowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 682 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Zawsze pierwsza zwijasz żagle. Dobranoc Kociak Bo nie mam tyle siły co Wy młodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 274 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Czuje ze to wpływ Promyka Ona też ma dobry wpływ na mnie i zobacz jaki jestem spokojny przy niej chociaż dzisiaj miałem ochotę powalczyć z nimi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 274 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Bo nie mam tyle siły co Wy młodzi Oj już nie dodawaj sobie tak lat 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 137 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Kukurydziane to i ja czasami na sucho lubię , ale owsiane to już muszę wrzątkiem traktować. Banana jeszcze dodaje pokrojonego i miód zamiast cukru więc po takiej porcji mogę do południa buszować i mam siłę. A kakao często nawet do kanapek z drzemerem truskawkowym. Nic nie jem gdzieś tak do południa tylko kawę piję. Banany lubię najbardziej z owoców. Miód też bardzo lubię. Dżemu nie jadam ale lubię soki takie własnej roboty do herbaty z porzeczek czy aronii czy winogron. Edytowano 4 godziny temu przez Megi_ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 137 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, parabatai napisał: Bo nie mam tyle siły co Wy młodzi Weź przestań. Ty masz dużo siły bo jeszcze zaspokajasz dwóch mężów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 274 Napisano 4 godziny temu W ogóle CPNy to moje ulubione miejsca po artykuły pierwszej potrzeby i na kawę z kimś , więc twoje teorie udawany doktorku czegoś tam o kant duрy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 137 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, parabatai napisał: Czuje ze to wpływ Promyka Nie powiem kogo to wpływ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 137 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Ona też ma dobry wpływ na mnie i zobacz jaki jestem spokojny przy niej chociaż dzisiaj miałem ochotę powalczyć z nimi O to miło że nam na kogoś dobry wpływ Edytowano 4 godziny temu przez Megi_ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 137 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: W ogóle CPNy to moje ulubione miejsca po artykuły pierwszej potrzeby i na kawę z kimś , więc twoje teorie udawany doktorku czegoś tam o kant duрy. Lubię też kawę i czasem hot doga jak umieram z głodu i chcę szybko jechać dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 274 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Megi_ona napisał: Nic nie jem gdzieś tak do południa tylko kawę piję. Banany lubię najbardziej z owoców. Miód też bardzo lubię. Dżemu nie jadam ale lubię soki takie własnej roboty do herbaty z porzeczek czy aronii czy winogron. Moja lekarka nakazała mi nawet śniadania żeby uniknąć zaburzeń układu, ale wiem że dużo ludzi nie jada śniadań i później nadrabiają zwykle wieczorami. No ja też soki do herbaty malinowe miałem ale wszytko mi się pokończyło i kupiłem że sklepu a tam w składzie kwasek cytrynowy który regularnie stosowany jest szkodliwy. A co do kakao jesz z czym kromale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 274 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Megi_ona napisał: Lubię też kawę i czasem hot doga jak umieram z głodu i chcę szybko jechać dalej. A wafle ryżowe lubisz te okrągłe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 137 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Moja lekarka nakazała mi nawet śniadania żeby uniknąć zaburzeń układu, ale wiem że dużo ludzi nie jada śniadań i później nadrabiają zwykle wieczorami. No ja też soki do herbaty malinowe miałem ale wszytko mi się pokończyło i kupiłem że sklepu a tam w składzie kwasek cytrynowy który regularnie stosowany jest szkodliwy. A co do kakao jesz z czym kromale Wiem że powinno się jeść ale nie mam apetytu wtedy i nie mogę nic przełknąć choć nie nadrabiam wieczorem. Poprostu mało jem, mi wystarczy obiad tak naprawdę. Nie ja kakao tylko piję albo czasem dodaje do naleśników. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 137 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: A wafle ryżowe lubisz te okrągłe Lubię te cienkie najbardziej z solą morską. Ale jem je same a ty jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 274 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Megi_ona napisał: O to miło że nam na kogoś do ty wpływ Bo jak się z kimś człowiek nie kłóci to robi się przyjemna atmosfera której nie warto psuć nawet jak oni z boku zawracają gitarę o jakieś stacje paliw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 274 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Lubię te cienkie najbardziej z solą morską. Ale jem je same a ty jak? Kupuje różne wersje bo dobre są i nawet trafiłem takie w polewie czekoladowej i zwykle nagie jem bez dodatków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 19 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Kupuje różne wersje bo dobre są i nawet trafiłem takie w polewie czekoladowej i zwykle nagie jem bez dodatków. To niedobre jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 137 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Bo jak się z kimś człowiek nie kłóci to robi się przyjemna atmosfera której nie warto psuć nawet jak oni z boku zawracają gitarę o jakieś stacje paliw. Czemu CPN dla nich to takie dziwne? No te słowo CPN? Przecież tak wszyscy mówię na stację paliw. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 137 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Kupuje różne wersje bo dobre są i nawet trafiłem takie w polewie czekoladowej i zwykle nagie jem bez dodatków. Nie jadłam w tych w polewie się nie wypowiem ale wiem że takie są. A bułki piekłes kiedyś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 137 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Pearl napisał: To niedobre jest. Niedobrze te czekoladowe czy te zwykłe też? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach