Dlugonogasylwia88 36 Napisano Czerwiec 8, 2021 jak dla mnie to jestes okrutna, marnujez mu tylko czas, wlasnie dlatego wedlug mnie 3, czy 4 randki i powinien byc seks aby sobie nie marnowac czasu, seks jest fundamentem udanej relacji 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vedma 3341 Napisano Czerwiec 8, 2021 34 minuty temu, Monika-- napisał: Pewnie mnie tu zlinczują ale powiem Ci jak to sie skończyło u mnie Jesteśmy od 15 lat razem. Po trzech latach wzieliśmy ślub. Po trzech latach było u mnie dokładnie tak samo jak opisujesz. Skończyło sie to dla mnie romansem krótkim ale bardzo burzliwym i niestety sie zakochałam. Kochanek mnie zostawił a ja zostałam z mężem. Jesteśmy razem mamy 4 latnie dziecko i cały ten czas jest tak samo. Przyjaźń i życie bez miłości. A od trzech lat mam romans z dawnym kochankiem bo uczucie do niego nie znikneło. Nie planuje narazie rozwodu ze strachu że sobie nieporadze i że moja rodzina mnie znienawidzi. Z kochankiem nie bede bo on nie wie czego i jest w trakcie rozwodu. Nie wiem co bedzie dalej ale nienawidze mojego życia odbijam sie ciągle od ściany a do siebie czuje wstręt i obrzydzenie. Przekichane...ale po co po tylu latach decydowac sie na dziecko, skoro meza juz nie kochasz skoro byl kochanek juz po 3 latach, a jestescie razem 15, dziecko ma 4. Myslalas, ze dziecko poskleja wasza wygasla milosc?Gdzie tu jakis sens? Nie moglas sie rozwiesc i kazdy mialby szanse byc szczesliwy?Teraz masz z nim dziecko, dorasta w domu, w ktorym jest mama, ktora nienawidzi swojego zycia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ShittyKitty 31 Napisano Czerwiec 8, 2021 12 godzin temu, Ono napisał: Wydawalo mi sie, ze nie bede przekreslac tej relacji, zwlaszcza, ze wlasnie naprawde z nikim dotad mi sie tak dobrze nie dogadywalo i bliscy mowili mi, ze to jest najwazniejsze, zeby sie dobrze dogadywac. Ale teraz nie jest juz tak slodko-kazdy wspolny wieczor, noc i poranek to napięta nerwowa atmosfera, potem w ciągu dnia znow jest dobrze i milo jak dawniej, ale aż boję się nadejścia nocy ehh A jak inni mężczyźni czy zdarza się, że ktoś jest dla Ciebie pociągający? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vedma 3341 Napisano Czerwiec 8, 2021 3 minuty temu, Dlugonogasylwia88 napisał: jak dla mnie to jestes okrutna, marnujez mu tylko czas, wlasnie dlatego wedlug mnie 3, czy 4 randki i powinien byc seks aby sobie nie marnowac czasu, seks jest fundamentem udanej relacji Kurka szybko, 3 randka?mozna I na pierwszej jak ktos chce, nic mi do tego, ale zapomnij, ze po 3, 4 randce juz wiesz czy to cos powaznego by isc do lozka, raczej lekkie podejscie do seksu, spontaniczne. Nie twierdze, ze to zle wrozy dla ewentualnego zwiazku, ale to nadal poped a nie glebsze uczucie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ono 13 Napisano Czerwiec 8, 2021 1 godzinę temu, Niby normalny napisał: Może oj może sam przeszedłem też przez coś takiego pare razy. Że kobieta tak się zachowywała w stosunku do ciebie? Ze nie wiedziała co robić i nie mówiła wprost? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ono 13 Napisano Czerwiec 8, 2021 1 godzinę temu, Monika-- napisał: Pewnie mnie tu zlinczują ale powiem Ci jak to sie skończyło u mnie Jesteśmy od 15 lat razem. Po trzech latach wzieliśmy ślub. Po trzech latach było u mnie dokładnie tak samo jak opisujesz. Skończyło sie to dla mnie romansem krótkim ale bardzo burzliwym i niestety sie zakochałam. Kochanek mnie zostawił a ja zostałam z mężem. Jesteśmy razem mamy 4 latnie dziecko i cały ten czas jest tak samo. Przyjaźń i życie bez miłości. A od trzech lat mam romans z dawnym kochankiem bo uczucie do niego nie znikneło. Nie planuje narazie rozwodu ze strachu że sobie nieporadze i że moja rodzina mnie znienawidzi. Z kochankiem nie bede bo on nie wie czego i jest w trakcie rozwodu. Nie wiem co bedzie dalej ale nienawidze mojego życia odbijam sie ciągle od ściany a do siebie czuje wstręt i obrzydzenie. to co byś mi radziła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ono 13 Napisano Czerwiec 8, 2021 13 minut temu, ShittyKitty napisał: A jak inni mężczyźni czy zdarza się, że ktoś jest dla Ciebie pociągający? Oczywiście i to nierzadko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ono 13 Napisano Czerwiec 8, 2021 5 minut temu, Niby normalny napisał: tak a cały czas o to każdą proszę. prosisz o to, żeby mówiła wprost i szczerze od razu, tak? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ShittyKitty 31 Napisano Czerwiec 8, 2021 5 minut temu, Ono napisał: Oczywiście i to nierzadko No to tym bardziej się zastanawiam czemu właściwie zaczęłaś się z nim spotykać? Mi się mega rzadko ktoś podoba i jak np. chcę żeby mama się odczepiła ode mnie czemu nie chciałam się z kimś tam spotykać to mówię, że mi się nie podoba i od razu mam spokój, bo "jak się nie podoba to nie ma co" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dlugonogasylwia88 36 Napisano Czerwiec 8, 2021 rozstan sie z nim i tyle, nie wiem czemu tak robisz... jak dla mnie to zenujace i ochydne bo trzymasz go przy sobie z braku innych opcji lub zainteresowania toba a nie chcesz seksu... no pomysl, odwroc sprawe jakby facet Cie tak unikla bo mu sie nie podobasz ale masz spoko charakter.... boze ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ShittyKitty 31 Napisano Czerwiec 8, 2021 Z drugiej strony znam nie jedno super małżenstwo gdzie ona twierdzi, że on jej się na początku w ogóle nie podobał więc nie wiem już jak to jest:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dlugonogasylwia88 36 Napisano Czerwiec 8, 2021 Przed chwilą, ShittyKitty napisał: Z drugiej strony znam nie jedno super małżenstwo gdzie ona twierdzi, że on jej się na początku w ogóle nie podobał więc nie wiem już jak to jest:) i pewnie nadal nie podoba sie tylko jest z nim bo nie bylo lepszej opcji, znam wiele takich aparatek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
90%cacao 729 Napisano Czerwiec 8, 2021 Przeyebane. Bo z jednej strony bez pociągu seks to męka, więc w ogóle mija się z celem. Z drugiej, jak nie ma porozumienia i imponowania - przynajmniej ja tak mam, że facet musi intelektem mi co najmniej dorównywać, to i seks nie pomoże, nawet jeśli początkowo wystarczy, że ten facet to ciacho. Faceci mają jednak prościej. Większość wystarczy żeby była w miarę wyględna, byle młoda, może nawet gnój rękami przenosić czy nie robić w życiu nic ambitnego ani sensownego, a facet i tak będzie zadowolony przy regularnym lodzie i seksie. Dlatego ja się do związków, takich tradycyjnych, nie nadaje.. To już nie chodzi nawet o to, że mnie byle kalesony nie zadowolą, co mam taka "ambicję", żeby mój przyszły facet nie był takim typem jak wyżej własnie- co to nieważne kto, nieważne co, byle była kobietą w okreslonym wieku. To jest straszne. Ale no tak działa świat od zawsze w kwestii relacji damsko-męskich, pozostałe 1% to sapioseksualni i jakiś 15% prawdziwych szczęściarzy , którzy mają wymagania, które udaje i się spełnić, tzn. miec partnerów na miarę swoich oczekiwan i ..siebie. A co do pytania autorki to w doooope taki "Związek", idź pan w ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
90%cacao 729 Napisano Czerwiec 8, 2021 Przed chwilą, Niby normalny napisał: Ciężko o partnera by dorównywał ci inteligencją, by musiałby być naprawdę upośledzony PRzecież ty jesteś dokładnie takim "facetem" Zero merytoryki, hejt - no tumanisko niespotykane, a mimo to, nie chce cie. zresztą..która cie chce, przeciez jesteś starym pravikiem , o czm zdaje sie zapominasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika-- 2 Napisano Czerwiec 8, 2021 4 godziny temu, Vedma napisał: Przekichane...ale po co po tylu latach decydowac sie na dziecko, skoro meza juz nie kochasz skoro byl kochanek juz po 3 latach, a jestescie razem 15, dziecko ma 4. Myslalas, ze dziecko poskleja wasza wygasla milosc?Gdzie tu jakis sens? Nie moglas sie rozwiesc i kazdy mialby szanse byc szczesliwy?Teraz masz z nim dziecko, dorasta w domu, w ktorym jest mama, ktora nienawidzi swojego zycia. Te kilka lat temu po rozstaniu z kochankiem postanowiłam ratować małżeństwo i to się okazało było bledem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika-- 2 Napisano Czerwiec 8, 2021 4 godziny temu, Ono napisał: to co byś mi radziła? Uciekać jak najdalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach