TwojaMuuza 875 Napisano Czerwiec 9, 2021 Czy czuliście się kiedyś wykorzystani przez kobietę ? Pytanie Dotyczy różnych sfer,;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
porwał mnie jaszczomp 65 Napisano Czerwiec 9, 2021 pewnie... na pewno nie jest to fajne uczucie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Czerwiec 9, 2021 A może to mylne uczucie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitchieHollis 0 Napisano Czerwiec 9, 2021 Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FNicki 152 Napisano Czerwiec 9, 2021 odczułem próby, ale się nie dawałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaaktozbyinny 99 Napisano Czerwiec 9, 2021 W "normalnym" zyciu to nie, podobno na poczatku sie mnie boją ale seksualnie czulem sie wykorzystany 2 razy. Raz przespalem sie dla swietego spokoju z jedna dziewczyna ktora byla wyjatkowo nie w moim guscie, ale lazila za mna ciagle wiec stwierdzilem ze jak ja przelece byle jak to sie odczepi. W sumie podzialalo ale czulem sie chooojowo, druga sprawa ze mialem 22 lata wiec może byłem bardzoej wrażliwy. A drugi raz po pijaku, na kacu z wielkim bolem głowy dorwala sie do mnie zona. Lezalem jak trup i mimo proby fantazjowania (zeby przyspieszyc koniec) nie moglem dojsc. A ta skakala i wyjatkowo malo delikatna byla. A moze to pijackie urojenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaaktozbyinny 99 Napisano Czerwiec 9, 2021 1 minutę temu, Niby normalny napisał: A czy tylko można zostać wykorzystanym sexualnie ? Oczywiscie ze nie. Ale inaczej nigdy nie bylem przez kobiete wykorzystany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bebe111 273 Napisano Czerwiec 9, 2021 z racji tego ze duzo cwicze na silowni, wielokrotnie bylem "obmacywany" znienacka czy wbrew woli przez kobiety, gdzie bardzo nie zyczylem sobie zeby byc dotykany prze akurat je Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Czerwiec 9, 2021 Dzięki za odpowiedzi;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach