marie3 89 Napisano Czerwiec 11, 2021 Czy uważacie ze palenie Maryśki ze względów terapeutycznych jest mądre czy raczej ryje beret i więcej z tego szkody niż pożytku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szywia 2 Napisano Czerwiec 11, 2021 Jak się pali sporadycznie to jest terapeutyczne (depresja) gorzej jak codziennie i już jesteś uzależniona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FNicki 152 Napisano Czerwiec 11, 2021 ryje beret, spróbować raz, więcej nie palić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FNicki 152 Napisano Czerwiec 11, 2021 1 minutę temu, Bennieee napisał: Oleje konopne są super i faktycznie działają dobrze ale same thc chyba ryje beret. Z własnego doświadczenia mogę przyznać, że po zbyt intensywnym paleniu moje myśli stają się grobowe. widzisz martwych ludzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FNicki 152 Napisano Czerwiec 11, 2021 1 minutę temu, Bennieee napisał: Nie ale mam zjazd potężny. POTĘŻNY. ja widziałem kiedyś ducha hegla jak byłem gdzieś tak koło 30 dnia ciągu thc i czytałem fajne rzeczy. nie polecam. https://static.polityka.pl/_resource/res/path/a6/a8/a6a8d46b-0f72-4a12-be88-9142bd85e059_f1400x900 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FNicki 152 Napisano Czerwiec 11, 2021 nigdy nie wiesz do czego cię popchnie życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FNicki 152 Napisano Czerwiec 11, 2021 jest coś kuszącego w otchłani. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Czerwiec 11, 2021 Nie patrzcie za długo w otchłań, bo otchłań spojrzy na Was. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Czerwiec 11, 2021 Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FNicki 152 Napisano Czerwiec 11, 2021 czasami się zastanawiam co mnie pchnęło do czytania nietzschego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Czerwiec 11, 2021 Ja jestem już od kilku lat na haju ... Hehe palę codziennie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Czerwiec 11, 2021 1 minutę temu, Bennieee napisał: Widać Cool Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Czerwiec 11, 2021 1 godzinę temu, marie3 napisał: Czy uważacie ze palenie Maryśki ze względów terapeutycznych jest mądre czy raczej ryje beret i więcej z tego szkody niż pożytku? Ten towar o którym piszesz jest medyczny także może pomóc w różnych chorobach. Czysta natura bez tuningu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach