Zaciekawiony 1 Napisano Czerwiec 12, 2021 Spotykam się od jakiegoś czasu z dziewczyną, mamy po 24 lata. zauważyłem że jak tylko gdzieś usiądziemy to ona zawsze od razu kładzie nieco wyzej nogi. Jak jestesmy w kinie to na fotelu przed soba, jak w kawiarni to opiera na wolnym krześle, w moim samochodzie na drzwiach pasazera albo na schowku po stronie pasazera. Ostanio jak siedzielismy w beach barze to oparła klapki o moje kolana. Z jednej strony mi to nie przeszkadza, chociaż nieraz muszę czyścic samochód po naszej jezdzie, z drugiej jednak strony zastanawiami sie czy inne kobiety/dziewczyny też tak muszą co chwilę się relaksować? Piwerwszy raz spotykam się z dziewczyną która tak robi, wiec troche jestem zdziwiony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurka na maśle 251 Napisano Czerwiec 15, 2021 Dnia 12.06.2021 o 23:51, Zaciekawiony napisał: Ostanio jak siedzielismy w beach barze to oparła klapki o moje kolana. Tak mi się skojarzyło 9:21 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaciekawiony 1 Napisano Czerwiec 16, 2021 Nawet zabawne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MagdaWa 4 Napisano Czerwiec 17, 2021 Może to być związane ze zmęczeniem nóg, albo problemami z krążeniem. Spróbuj jej sprezentować rajstopy uciskowe, które pomagają na zmęczenie nóg i opuchliznę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MagdaWa 4 Napisano Czerwiec 17, 2021 Nigdy nie pozwalaj jej opierać nóg o różne dziwne miejsce w samochodzie. Nie dlatego, że późnej trzeba je czyścić, tylko dlatego, że to śmiertelne zagrożenie podczas wypadku. Wytłumacz jej, że to kwestia zdrowia i życia. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaciekawiony 1 Napisano Czerwiec 19, 2021 Dnia 17.06.2021 o 16:23, MagdaWa napisał: Nigdy nie pozwalaj jej opierać nóg o różne dziwne miejsce w samochodzie. Nie dlatego, że późnej trzeba je czyścić, tylko dlatego, że to śmiertelne zagrożenie podczas wypadku. Wytłumacz jej, że to kwestia zdrowia i życia. Ale to dotyczy chyba tylko poduszki powietrznej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MagdaWa 4 Napisano Czerwiec 20, 2021 Dnia 19.06.2021 o 11:17, Zaciekawiony napisał: Ale to dotyczy chyba tylko poduszki powietrznej? Generalnie każda "dziwna" pozycja zmniejsza szanse na wyjście z wypadku bez poważnych obrażeń. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurka na maśle 251 Napisano Czerwiec 22, 2021 Dnia 19.06.2021 o 18:17, Zaciekawiony napisał: Ale to dotyczy chyba tylko poduszki powietrznej? Niekoniecznie. Samochód nie musi być wyposażony w poduszki powietrzne. Pasażer, który w trakcie jazdy kładzie nogi na desce rozdzielczej, ryzykuje, że w chwili wypadku uderzy głową w kolana i te wbiją mu się w oczodoły, co w konsekwencji może nawet doprowadzić do śmierci. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pogodnamarta 0 Napisano Czerwiec 25, 2021 Jeśli w samochodzie kładzie nogi na schowku to poszukaj filmików albo zdjeć z wypadków, gdzie pasażer tak właśnie trzymał nogi podczas podróży. Szybko się oduczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach