romek2015 0 Napisano Czerwiec 13, 2021 Witam, chciałbym opisać wam mój problem, ponieważ jestem bardzo zestresowany, otóż wczoraj uprawiałem swój pierwszy seks, nie mieliśmy zabezpiecznia to wszystko trwało bardzo krótko, 30 minut przed stosunkiem miałem "masturbacje" czy jakaś cząstka spermy/plemników mogła znaleźć się na członku? Dodam, że gdy uprawiałem seks to nie skończyłem w środku lecz, gdy wyjąłem penisa i odczekaniu 5 sekund wylecialy 2-3 krople, zamiast wytrysku czy mógłby być to preejakulat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4 z przodu 14 Napisano Czerwiec 13, 2021 zrób jej bejbika, napewno się ucieszy dziewczyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ONA83 1378 Napisano Czerwiec 14, 2021 Pierwszy seks bez zabezpieczenia, gratuluję odwagi. Może dziewczyna trochę mądrzejsza i to ona się zabezpiecza. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddt60 1326 Napisano Czerwiec 14, 2021 10 godzin temu, ONA83 napisał: Pierwszy seks bez zabezpieczenia, gratuluję odwagi. Może dziewczyna trochę mądrzejsza i to ona się zabezpiecza. może być raz a skutecznie .... https://theuneditedmama.files.wordpress.com/2013/10/maternity-swimwear.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach