Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mamamarta

Dziwne dźwięki dobiegające z jelit u ośmiolatka

Polecane posty

Witam,

Od dwóch dni mój ośmioletni syn skarży się na bardzo delikatny ból brzucha,towarzyszą temu również bardzo głośne i dziwne dźwięki dobiegające tak na oko z jelit (nie jestem lekarzem więc nie wiem czy dobrze mi się wydaje) takie jak burczenie czy bulgotanie.Syn w przeszłości praktycznie nigdy nie skarżył się mi na brzuch,nawet jak był mały i inne dzieci ciągle płakały że je brzuch boli to ja nie miałam tego problemu.Czy wasze dzieci również miały podobne problemy z brzuchem? Czy powinnam udać się z nim do lekarza?

Idz do lekarza. I zapytaj od razu, czy przy takich upalach synuś moze w samych gaciach spac. Czy zapalenia pluc nie dostanie. Biedne dziecko.

4 minuty temu, Rzczej_gosc napisał:

Idz do lekarza. I zapytaj od razu, czy przy takich upalach synuś moze w samych gaciach spac. Czy zapalenia pluc nie dostanie. Biedne dziecko.

Nie dostanie,w pokoju ma odpowiednią temperaturę.Mój starszy syn (on oczywiście nosi bokserki a nie slipy tak jak młodszy)(mam ich dwóch 8 lat-2013 i 15 lat-2006) śpi tak od bardzo dawna (nawet w zimę) i nie choruję,są upały i wcale mu się nie dziwię że tak śpi

Przeszło mu w poniedziałek,jednak profilaktycznie byliśmy w środę u lekarza nic mu nie jest