18karat 152 Napisano Lipiec 1, 2021 Tak jak wyżej, możecie jeszcze dodać inne cechy wyglądu od siebie. Jestem ciekaw odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kejtred 575 Napisano Lipiec 1, 2021 pomiędzy 184-186 cm ale wiadomo, wzrost to nie wszystko....bo już lepszy taki 180 cm ale dobrze zbudowany niż 187 ale suchoklates lub jakiś inny skinfat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
porwał mnie jaszczomp 65 Napisano Lipiec 1, 2021 52 minuty temu, kejtred napisał: pomiędzy 184-186 cm ale wiadomo, wzrost to nie wszystko....bo już lepszy taki 180 cm ale dobrze zbudowany niż 187 ale suchoklates lub jakiś inny skinfat. no to widełki szerokie aż 2cm różnicy tego ideału Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mejka 84 Napisano Lipiec 2, 2021 15 cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mejka 84 Napisano Lipiec 2, 2021 9 minut temu, loveless napisał: No to to nie jest idealne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czepek w krainie czarów 37 Napisano Lipiec 2, 2021 Powinien mieć 5 metrów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Lipiec 2, 2021 Bycie idealnym facetem nie ma nic wspolnego ze wzrostem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MłodaMama 51 Napisano Lipiec 2, 2021 Nie ma ideałów. Ale na pewno musi być wyższy ode mnie i "większy ode mnie" a nie że moje jedno udo to jego dwa Na szczęście znalazłam takiego i jestem szczęśliwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach