Oczarowana45 20 Napisano Lipiec 8, 2021 długofalową ale na zasadzie ze tylko będzie spotykał się ze mną na seks, bo nie ma czasu na randkowanie i zwiazki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejBrutalnaBabciaBoni 437 Napisano Lipiec 8, 2021 I co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oczarowana45 20 Napisano Lipiec 8, 2021 A mnie się on spodobał ale to typowy roochacz co nawet rozmawiać by ze mną nie chciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Lipiec 8, 2021 Dobry układ nie jest zły 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Lipiec 8, 2021 1 minutę temu, Oczarowana45 napisał: A mnie się on spodobał ale to typowy roochacz co nawet rozmawiać by ze mną nie chciał. A o czym chcesz rozmawiać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oczarowana45 20 Napisano Lipiec 8, 2021 Chyba dobrze by było się polubić a co mam sie z nim spotykać kiedy on ma ochotę długofalowo a potem miesiąc bedzie się nie odzywał co ja lala na telefon? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
retro 3 Napisano Lipiec 8, 2021 coś mi sie wydaje, że się trochę jednak zastanawiasz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oczarowana45 20 Napisano Lipiec 8, 2021 Na początku byłam nawet gotowa ale mi sie spodobał jako facet i traktuje mnie przedmiotowo bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 8, 2021 1 minutę temu, Poetka napisał: Wierzysz ze mu sie odmieni czy co? Ru.chacz to ru.chacz. spadnie z jednej galezi to wskoczy na druga Super, powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
retro 3 Napisano Lipiec 8, 2021 8 minut temu, Oczarowana45 napisał: Na początku byłam nawet gotowa ale mi sie spodobał jako facet i traktuje mnie przedmiotowo bardzo no przecież jasno postawił sprawę, to skąd to rozczarowanie? ze względu na to że facet konkretnie się określa- wydaje się być spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejBrutalnaBabciaBoni 437 Napisano Lipiec 8, 2021 Korzystaj pókiś młoda. Jak stara w sumie też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 249 Napisano Lipiec 8, 2021 Ruchacze górą. Nawet jak mówi co chce to jest męski i zdecydowany i kokretny, same plusy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Lipiec 8, 2021 16 minut temu, Oczarowana45 napisał: Chyba dobrze by było się polubić a co mam sie z nim spotykać kiedy on ma ochotę długofalowo a potem miesiąc bedzie się nie odzywał co ja lala na telefon? Co za różnica inni powiedzieliby korzystaj póki możesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 8, 2021 18 minut temu, Poetka napisał: A w jakim celu? Nooo życiowym;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 8, 2021 Przed chwilą, Poetka napisał: Dziękuje, również życzę powodzenia A ja nie dziękuję, nie chce zapeszać, niechaj się sprawdza;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jack445 260 Napisano Lipiec 8, 2021 43 minuty temu, Oczarowana45 napisał: Na początku byłam nawet gotowa ale mi sie spodobał jako facet i traktuje mnie przedmiotowo bardzo Również potraktuj go przedmiotowo. Zapytaj ile kasy Ci proponuje za takie spotkania. Później odpisz, że cenisz się wyżej i go nie stać na Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oczarowana45 20 Napisano Lipiec 8, 2021 Potraktujcie mnie proszę poważnie bo to nie prowokacje. Jestem bardzo uczuciowym człowiekiem i stąd moje problemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oczarowana45 20 Napisano Lipiec 8, 2021 Czy teraz kazdy traktuje seks jak sport? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oczarowana45 20 Napisano Lipiec 8, 2021 Up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cyganka 74 Napisano Lipiec 8, 2021 A na co liczysz,? Miłość,? Zdarza się nielicznym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty82 898 Napisano Lipiec 9, 2021 14 godzin temu, Oczarowana45 napisał: Potraktujcie mnie proszę poważnie bo to nie prowokacje. Jestem bardzo uczuciowym człowiekiem i stąd moje problemy. Jak jestes uczuciowa to sie nie nadajesz do takiego ukladu. Bedziesz cierpiec. A on jest przynajmniej uczciwy postawił sprawe jasno.i nie ma zamiaru zmieniac zdania 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach