Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Martyna_Gdańsk

On spędza czas tylko ze swoimi znajomymi

Polecane posty

Witam, 

Jesteśmy razem już 9 lat, mamy 7 letnie dziecko, przez cały czas naszego związku spędzamy czas razem ze znajomymi mojego faceta nigdy z moimi. 

Mój facet pracuje głownie w weekendy ja od poniedziałku do piątku, o wychodzi ze swoimi znajomymi tylko w tygodniu, a potem ja słyszę że jestem zadufana bo igdy nigdzie nie wyjdę. Ja do pracy ide na 7 rano, do której muszę jechać samochodem, iż średnio mam ochotę siedzieć i pić do 2 a później na 7 być w pracy. 

Bardzo chętnie bym gdzieś wyszła w piątek czy sobotę, ale on nie ma ma czasu bo pracuje, a potem pretensje do mnie. 

Trudne jest życie z podłym alkoholikiem.

• Like 1

11 godzin temu, Martyna_Gdańsk napisał:

Mój facet pracuje głownie w weekendy ja od poniedziałku do piątku, o wychodzi ze swoimi znajomymi tylko w tygodniu, a potem ja słyszę że jestem zadufana bo igdy nigdzie nie wyjdę. Ja do pracy ide na 7 rano, do której muszę jechać samochodem, iż średnio mam ochotę siedzieć i pić do 2 a później na 7 być w pracy. 

Bardzo chętnie bym gdzieś wyszła w piątek czy sobotę, ale on nie ma ma czasu bo pracuje, a potem pretensje do mnie. 

Nie trzeba przecież siedzieć do 2 w nocy i tyle pić (Twój facet tak siedzi?). 

On pracuje w weekendy w wieczorami , że wyjść nie może? - jeżeli nie to dziwne, że sam wyjść w weekend nie może bo pracuje, a Tobie dla odmiany proponuje w inne dni (gdy Ty pracujesz). 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować