zielonyjakjarmuż 0 Napisano Lipiec 9, 2021 Macie pomysły na wystrój sypialni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KateZRzeszowa 850 Napisano Lipiec 9, 2021 Houzz- tam jest milion pomysłów. Ja lubię styl industrialny, jeśli chodzi o sypialnie to pewnie całej w tym stylu bym nie zrobiła ale była by ściana z cegły,duże lampy, duże okno na taras, drewniane łóżko i biala pościel oraz firany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Weronika2021 0 Napisano Lipiec 13, 2021 Witajcie, będę malować sypialnie, sciana za łóżkiem bedzie mieć tapete ( wzorek w kolorze szarym z białym) a resztę scian na kolor kwitnacy migdalowiec a zupełnie nie wiem jaki kolor dac zaslon i narzuta:( pomożecie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krupawka 0 Napisano Lipiec 14, 2021 wystrój najlepiej dobrać pod łóżko - jest centralnym punktem sypialni i (jeśli macie osobny gabinet) to będziecie tylko spali w łóżku. na stronie Hilding jest możliwość kreatora własnego łóżka razem z materacem polecam, świetna sprawa bo można sobie popróbować i zobaczyć co będzie najlepiej grało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Weronika2021 0 Napisano Lipiec 14, 2021 3 godziny temu, krupawka napisał: wystrój najlepiej dobrać pod łóżko - jest centralnym punktem sypialni i (jeśli macie osobny gabinet) to będziecie tylko spali w łóżku. na stronie Hilding jest możliwość kreatora własnego łóżka razem z materacem polecam, świetna sprawa bo można sobie popróbować i zobaczyć co będzie najlepiej grało Meble mam biale i duże okno balkonowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Lipiec 14, 2021 Jedna ściana szara, pozostałe czarne. Mat. Do tego łóżko, szafka przy, na niej lamka i pare kaktusów na podłodze wszędzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach