mela_nja778 0 Napisano Lipiec 9, 2021 czy wy też po rozstaniu zastanawiałyście się co robi wasz były, czy sie super bawi ? a wy np wtedy miałyście nudne życie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 9, 2021 Przed chwilą, 100%Poka_wHontaz napisał: Nie. Za bardzo skupiona na sobie jestem Ja tak samo;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skaza 53 Napisano Lipiec 10, 2021 Nie wolno oglądać się za siebie do przodu uparcie iść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Lipiec 10, 2021 Dnia 9.07.2021 o 16:03, mela_nja778 napisał: czy wy też po rozstaniu zastanawiałyście się co robi wasz były, czy sie super bawi ? a wy np wtedy miałyście nudne życie ? Na początku trochę tak ale szybko poszedłem po rozum do głowy. Na pewno inaczej jest po krótkim związku i inaczej jak ktoś był ze sobą np. 12 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KateZRzeszowa 850 Napisano Lipiec 10, 2021 Umiarkowanie. Bardziej skupiłam się na tym by zadbać o siebie i życ tak jak lubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
™™™™™™™™ 5 Napisano Lipiec 10, 2021 24 minuty temu, Water hat napisał: Zatkany kibel. Ty trzymasz mnie blisko, a ja trzymam się Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach