Mejka 84 Napisano Lipiec 15, 2021 Ale nie dzisiaj. Od dzisiaj jestem baaaardzo smutna. Muszę to jednak ukrywać przed bliskimi, tylko wy o tym wiecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2038 Napisano Lipiec 15, 2021 Jeśli chcesz możesz rozwinąć temat... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbanowany 65 Napisano Lipiec 15, 2021 13 minut temu, Mejka napisał: Ale nie dzisiaj. Od dzisiaj jestem baaaardzo smutna. Muszę to jednak ukrywać przed bliskimi, tylko wy o tym wiecie. tu się nie ma z czego śmiać, tu są ludzkie dramaty w skali apokaliptycznej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbanowany 65 Napisano Lipiec 15, 2021 3 minuty temu, marawstala napisał: Jeśli chcesz możesz rozwinąć temat... pewnie ułamała tipsa i świat się zawalił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mejka 84 Napisano Lipiec 15, 2021 22 minuty temu, zbanowany napisał: pewnie ułamała tipsa i świat się zawalił Hahaha dzięki. Troszkę mi lepiej. A pazurki mam śliczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mejka 84 Napisano Lipiec 15, 2021 19 minut temu, lex napisał: No dobra, co się stao? wyduś to z siebie... Serio, nie dam rady. Może jutro, jeśli nie usuną tego wątku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbanowany 65 Napisano Lipiec 15, 2021 4 godziny temu, Mejka napisał: Hahaha dzięki. Troszkę mi lepiej. A pazurki mam śliczne komu te pazurki wbijałaś że się połamały? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mejka 84 Napisano Lipiec 16, 2021 Bajka na dobranoc. Śpijcie nieboraki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach