Igaaaa 0 Napisano Lipiec 19, 2021 Rok temu chłopak zerwał ze mną po 4 latach związku. Po pół roku odblokował mnie na Facebooku a po kolejnych kilku miesiącach na Instagramie . Ostatnio byłam na imprezie i dodałam zdjęcia na FB i on w tym momencie mnie zablokował. O co może mu chodzić? Dodam że nie mamy ze soba w ogóle kontaktu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna_li 2 Napisano Lipiec 19, 2021 Spytaj sie go i olej zyj swoim życiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sinmara 94 Napisano Lipiec 21, 2021 Po roku to już nie powinno mieć dla Ciebie żadnego znaczenia. Zamknij ten rozdział. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
posejdonka 7 Napisano Lipiec 26, 2021 (edytowany) Zobaczył, ze dobrze sie bawisz bez niego ,poczuł smak porażki może miała jeszcze nadzieję ? Edytowano Lipiec 26, 2021 przez posejdonka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serduszko7 92 Napisano Lipiec 26, 2021 Ma jakieś zaburzenia psychiczne. Najlepiej zerwij kontakt z ...ą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia1991 1158 Napisano Lipiec 26, 2021 Może chciał się upewnić, czy wystarczająco go opłakujesz? Szkoda że zablokował- nie zdążyłaś mu podziękować, że nie musisz już na niego tracić czasu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anastazja 88 443 Napisano Lipiec 26, 2021 Dnia 19.07.2021 o 20:26, Igaaaa napisał: Rok temu chłopak zerwał ze mną po 4 latach związku. Po pół roku odblokował mnie na Facebooku a po kolejnych kilku miesiącach na Instagramie . Ostatnio byłam na imprezie i dodałam zdjęcia na FB i on w tym momencie mnie zablokował. O co może mu chodzić? Dodam że nie mamy ze soba w ogóle kontaktu. Nie miałam nigdy od byłych bloka. I nie miałam epizodu w życiu by mieć pół roczny związek. Człowiek który Cię traktuje od samego początku poważnie - nie kończy związku po pół roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tur 11 Napisano Lipiec 29, 2021 Co za różnica. Najwidoczniej jest chory psychicznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach