xNiktx 2 Napisano Lipiec 20, 2021 Okres dostałam na początku tego miesiąca i trwał tyle co zwykle czyli tydzień. Parę dni po okresie zaczęły się u mnie dziwne skurcze macicy i zauważyłam krew na papierze i mam takie objawy do dziś. Teraz też mam te skurcze. Mój okres jest różny raz skąpy a raz obfity. Mam też niedoczynność tarczycy, której nie leczę. Nie uprawiałam seksu od tamtego czasu. Boje się że to jakiś rak i boje się iść do ginekologa z obawy że mi go lekarz wykryje a jestem trochę hipochondryczka. Co to może być ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Lipiec 20, 2021 Może rak a może nie. Idź się zbadaj bo będziesz płakała może. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agul 32 Napisano Lipiec 21, 2021 Niedoczynność tarczycy i nieleczona… więcej nic nie mów. Jak chcesz więcej atrakcji dalej jej nie lecz. Będzie ciekawiej z biegiem czasu. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Lipiec 26, 2021 No ale jak coś ci jest to i tak nie cofniesz tym, że nie pójdziesz do lekarza. Chyba lepiej się dowiedzieć i leczyć, niż udawać, że nic się nie dzieje i później z ręką w nocniku zostać... Komputer cyklu kup do domu, polecam Cyclotest MyWay, a do endokrynologa i ginekologa biegiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiula3 35 Napisano Lipiec 29, 2021 też mam ten cyclotester myway i jest spoko. do lekarzy trzeba chodzić, jak coś się dzieje i tyle, chyba, że nie chcesz być zdrowa, no to można oddać zdrowie i życie losowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xenia9 28 Napisano Sierpień 20, 2021 Jak nie leczysz schorzeń związanych z tarczycą, to masz odpowiedź prawdopodobnie. Porób wyniki i zobacz co się dzieje w organizmie. Poprzedniczki pisały o kontroli cyklu i popieram, słyszałam dobre opinie o tym terometrze mysense, bo koleżanki mają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach