petysana 4 Napisano Lipiec 22, 2021 Macie otwarte okno w pokoju na noc? Jak to u was wygląda latem gdy jest zimniej? Bo domyślam się że jak jest ciepło to macie otwarte okna bez przerwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 22, 2021 Ostatnio mam otwarte, bo się duszę, ale hałas za duży, bo jakaś stara baba mordę drze nocą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 22, 2021 Obudziłam się japjerdolee 🥴 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
petysana 4 Napisano Lipiec 23, 2021 2 godziny temu, BoniBluButler napisał: Ostatnio mam otwarte, bo się duszę, ale hałas za duży, bo jakaś stara baba mordę drze nocą. Nie jest ci za zimno z otwartym oknem? Chyba że u ciebie upał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 23, 2021 Coś dzisiaj w nocy spać mi nie dawali i to nie otwarte okno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olimpia 255 Napisano Lipiec 23, 2021 5 godzin temu, petysana napisał: Macie otwarte okno w pokoju na noc? Jak to u was wygląda latem gdy jest zimniej? Bo domyślam się że jak jest ciepło to macie otwarte okna bez przerwy I latem i zimą obowiązkowo otwarte. Inaczej nie zasnę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty82 898 Napisano Lipiec 23, 2021 Ja z otwartym ale u mnie nad ranem mega zimno ostatnio, a wieczorem duszno że oddychać sie nie da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skaza 53 Napisano Lipiec 23, 2021 Słabo śpię gdy mam okno zamknięte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2000 Napisano Lipiec 23, 2021 Lepiej się śpi w chłodnym pomieszczeniu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Lipiec 23, 2021 Sąsiedzi obok za płotem porozkładali sobie tureckie dosłownie dywany a na to materace i śpią pod niebem. Fajnie, co nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Lipiec 23, 2021 2 minuty temu, Zasuszona napisał: U mnie sprzątaczka przeklina kosz pod blokiem o 6 rano Zasuszona ze zgryźliwości jesteś czy nerwów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skaza 53 Napisano Lipiec 23, 2021 20 minut temu, Stała napisał: Sąsiedzi obok za płotem porozkładali sobie tureckie dosłownie dywany a na to materace i śpią pod niebem. Fajnie, co nie. Sam bym tak pospał z refraktorem obok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Lipiec 23, 2021 Przed chwilą, Karollorak napisał: Sam bym tak pospał z refraktorem obok Halo. Ci moi chrapią, stękają przez sen a okno mam frontem do nich. Dramat. Okropnie mnie to wnerwia... Co rano obiecuję sobie, że ich obudzę hardrokiem, jakimś Slayer czy Sepultura, niech mają za karę. Karę z uwagi na naszą odmienność muzyczną. No i głośne spanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skaza 53 Napisano Lipiec 23, 2021 Przed chwilą, Stała napisał: Halo. Ci moi chrapią, stękają przez sen a okno mam frontem do nich. Dramat. Okropnie mnie to wnerwia... Co rano obiecuję sobie, że ich obudzę hardrokiem, jakimś Slayer czy Sepultura, niech mają za karę. Karę z uwagi na naszą odmienność muzyczną. No i głośne spanie. Takie odgłosy to przyznaję potrafią wyprowadzić z równowagi, ale sam pomysł spać pod gołym niebem,,,rewelacja, gapiłbym się w gwiazdy póki nie zasnąłbym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Lipiec 23, 2021 1 minutę temu, Karollorak napisał: Takie odgłosy to przyznaję potrafią wyprowadzić z równowagi, ale sam pomysł spać pod gołym niebem,,,rewelacja, gapiłbym się w gwiazdy póki nie zasnąłbym To prawda. Oni też się w niebo patrzą. Do 2 w nocy! Sam rozumiesz mój ból i moją nerwicę z tego powodu. Tak, tak. Nocki pod niebem pełnym gwiazd są piękne. A zaraz zacznie się spadanie gwiazd i życzenia można śmiało wypowiadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skaza 53 Napisano Lipiec 23, 2021 1 minutę temu, Stała napisał: To prawda. Oni też się w niebo patrzą. Do 2 w nocy! Sam rozumiesz mój ból i moją nerwicę z tego powodu. Tak, tak. Nocki pod niebem pełnym gwiazd są piękne. A zaraz zacznie się spadanie gwiazd i życzenia można śmiało wypowiadać. Za małolata często spałem pod gołym niebem lornetka zawsze przy boku była ciągle księżyc obserwowałem i tak mi zostało, czasami siedzę po nocach z refraktorem i patrzę ale by spać już mi nie wpadło do głowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Lipiec 23, 2021 Lubie spac przy otwartym oknie przez caly rok wlasciwie, jedynie gdy jest bardzo zimno to zamykam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Lipiec 23, 2021 1 minutę temu, Karollorak napisał: Za małolata często spałem pod gołym niebem lornetka zawsze przy boku była ciągle księżyc obserwowałem i tak mi zostało, czasami siedzę po nocach z refraktorem i patrzę ale by spać już mi nie wpadło do głowy Ba. Każdy romantyk sypiał nad rozgwieżdżonym niebem. To nic, że mrówki wchodziły w rowek... i wszystko swędzało bo twardo na trawie. Najważniejsza była chwila kiedy trzymasz lubą i wzdychasz jak pięknie jest. No. Tak było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skaza 53 Napisano Lipiec 23, 2021 2 minuty temu, Kulfon napisał: Lubie spac przy otwartym oknie przez caly rok wlasciwie, jedynie gdy jest bardzo zimno to zamykam. U mnie gorąco w domu zimą więc okno uchylone mam zawsze lepiej się wysypiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 23, 2021 1 godzinę temu, Zasuszona napisał: U mnie sprzątaczka przeklina kosz pod blokiem o 6 rano Znam te wszystkie dźwięki z piekła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Lipiec 23, 2021 4 minuty temu, BoniBluButler napisał: Znam te wszystkie dźwięki z piekła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 23, 2021 1 minutę temu, Stała napisał: Zatruta. Nie tykam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Lipiec 23, 2021 10 minut temu, BoniBluButler napisał: Zatruta. Nie tykam. Cynamon w środku jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 23, 2021 1 minutę temu, Stała napisał: Cynamon w środku jest. Fu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Lipiec 23, 2021 1 minutę temu, BoniBluButler napisał: Fu. Ryż dobry jest z musem jabłkowym i cynamonem. Albo do tekili tej żółtej. Z tym, że do żółtej pomarańcze a nie limonki. Herbata? Gdzie to się wstawię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 23, 2021 Przed chwilą, Stała napisał: Ryż dobry jest z musem jabłkowym i cynamonem. Albo do tekili tej żółtej. Z tym, że do żółtej pomarańcze a nie limonki. Herbata? Gdzie to się wstawię. Fu. Nie musisz mnie poić. Rozumiem, że przejęłaś się cytatem biblijnym, by spragnionych napoić, ale nie trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Lipiec 23, 2021 Przed chwilą, BoniBluButler napisał: Fu. Nie musisz mnie poić. Rozumiem, że przejęłaś się cytatem biblijnym, by spragnionych napoić, ale nie trzeba. Chcę. Pragnę dać ci odrobinę radości z powodu mojej obecności. Czy to źle... A tam. Idę stąd. Nara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 23, 2021 2 minuty temu, Stała napisał: Chcę. Pragnę dać ci odrobinę radości z powodu mojej obecności. Czy to źle... A tam. Idę stąd. Nara. Ile ci płacą za straganie zainteresowania losem każdej persony z kafe? No nara. Bajojajo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach