xNiktx 2 Napisano Lipiec 24, 2021 Od skończenia ostatniej miesiączki do dnia dzisiejszego plamie na brązowo. Chodzę w podpaskach przez cały miesiąc do teraz bo nie chce sobie zaplamic majtek. Jak się wycieram to jest to różowy śluz a na majtkach ciemny brązowy czasami jasny brązowy. Mam mieć okres za dwa tygodnie. Co to może być ? Czy to rak szyjki macicy albo inny rak? Czy miał ktoś podobnie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Lipiec 24, 2021 Ja tak miałam przy samoistnym poronieniu. Najlepiej skonsultuj to z lekarzem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agul 32 Napisano Lipiec 24, 2021 Mogą być to też jakieś problemy hormonalne. Również radzę się jak najszybciej skonsultować z lekarzem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Lipiec 26, 2021 Ja tak miałam przy tabletkach antykoncepcyjnych po 4 latach brania tych samych. Lekarz mi zmienił wtedy na inne, ale przez jakiś czas dla pewności dodatkowo się zabezpieczałam dodatkowo diafragmą Caya. Nie napisałaś czy się zabezpieczasz i jak, ale ogólnie jeśli w ostatnim czasie miałaś robioną cytologię, to tak szybko rak się nie pojawia. Zależy jak często się badasz, nie zaszkodiz umówić się na wizytę. A i jeszcze zależy czy to pierwszy raz się tak pojawiło czy już kolejny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xNiktx 2 Napisano Lipiec 26, 2021 1 godzinę temu, Anka94 napisał: Ja tak miałam przy tabletkach antykoncepcyjnych po 4 latach brania tych samych. Lekarz mi zmienił wtedy na inne, ale przez jakiś czas dla pewności dodatkowo się zabezpieczałam dodatkowo diafragmą Caya. Nie napisałaś czy się zabezpieczasz i jak, ale ogólnie jeśli w ostatnim czasie miałaś robioną cytologię, to tak szybko rak się nie pojawia. Zależy jak często się badasz, nie zaszkodiz umówić się na wizytę. A i jeszcze zależy czy to pierwszy raz się tak pojawiło czy już kolejny Zabezpieczam się gumkami. Cytologie miałam robiona rok temu w ciąży. Pierwszy raz mi się to pojawiło. Dzisiaj jest już bardziej intensywna i jest to już krew. Noszę wkładki przez cały miesiąc ehh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiula3 35 Napisano Lipiec 29, 2021 Jeśli to pierwszy raz to chyba nie ma co się stresować. Słuchaj zawsze taki komputer cyklu w domu nie zaszkodzi. Taki z lepszych to na pewno cyclotest my way. Zawsze to jest punkt wyjściowy nawet dla lekarza, bo przecież wykresy cyklu zapisują się na nim i można wydrukować i pokazać na wizycie kontrolnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach