Ladyinred 0 Napisano Lipiec 25, 2021 Cześć. Czy któreś z Was doświadczyły zaburzeń miesiączkowania, plamień czy delikatnego krwawienia z pochwy po szczepieniu? Dodam, że przyjmuję antykoncepcję, a po przyjęciu drugiej dawki szczepionki dostałam plamień, szybciej nadeszło krwawienie z odstawienia oraz ostatnio po stosunku dostałam lekkiego krwawienia, co nigdy dotąd mi się nie zdarzało. Oczywiście będę chciała skonsultować to z ginekologiem, lecz przez najbliższe 2 tygodnie nie mam takiej możliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agul 32 Napisano Lipiec 26, 2021 Ginekolog przed moim szczepieniem ostrzegała mnie przed tym. Mimo, że mam wkładkę mówiła, że miała pacjentki nawet w okresie menopauzalnym, które po szczepieniu dostały okres. Nie zaszkodzi sprawdzić ale potwierdzam Twoje obawy, że mogło być to przez szczepienie. Sama jestem po drugiej dawcę i boli mnie brzuch jakbym miała dostać miesiączkę, a przy wkładce nie miesiączkuje ani nie mam objawów wskazujących na to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladyinred 0 Napisano Lipiec 26, 2021 Po prostu boje się czy tabletki na penwo dobrze zadziałały przez to Wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Lipiec 26, 2021 Raczej nie ma związku pomiędzy antykoncepcją hormonalną, a szczepieniem. Prędzej przejście covidu a cykle, tutaj by mogło coś się zadziać. Jeśli nie jesteś jednak pewna zachowania ochrony pigułek, to możesz przez jakiś czas zabezpieczać się dodatkowo, może diafragmą caya. Pewnie teraz się stresujesz, bo o tym myślisz i się nakręcasz dodatkowo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Renata67y 4 Napisano Lipiec 27, 2021 (edytowany) Teraz to jeszcze pikuś. Zobaczycie jakie później się będą cuda działy. Szczepcie się dalej. U mnie jeden trup w rodzinie po jednej dawce a babcia zakrzepicy nóg dostała. Edytowano Lipiec 27, 2021 przez Renata67y Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach