BerryGirl 1 Napisano Lipiec 26, 2021 Od jakiegoś czasu zauważyłam, że mój mąż ogląda się za innymi kobietami będąc przy mnie, po zwróceniu mu uwagi ostatnio po powrocie do domu dusił mnie, bił i wyzywał jak mogłam mu zwrócić uwagę. Co dalej robić? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinka 123 159 Napisano Lipiec 26, 2021 2 minuty temu, BerryGirl napisał: Od jakiegoś czasu zauważyłam, że mój mąż ogląda się za innymi kobietami będąc przy mnie, po zwróceniu mu uwagi ostatnio po powrocie do domu dusił mnie, bił i wyzywał jak mogłam mu zwrócić uwagę. Co dalej robić? Dusił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 370 Napisano Lipiec 26, 2021 zdecydowanie zglosic to na policje, na przyszlosc nagrac incydent uprzednio sie do niego przygotowujac i go prowokujac i pojsc z tym do prawnika, bo bedzie sie znecal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2828 Napisano Lipiec 26, 2021 1 godzinę temu, BerryGirl napisał: powrocie do domu dusił mnie, bił i wyzywał jak mogłam mu zwrócić uwagę. Co dalej robić? Przypieprzyć mu w ryj tak żeby kopytkami się nakrył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Lipiec 26, 2021 3 godziny temu, BerryGirl napisał: Od jakiegoś czasu zauważyłam, że mój mąż ogląda się za innymi kobietami będąc przy mnie, po zwróceniu mu uwagi ostatnio po powrocie do domu dusił mnie, bił i wyzywał jak mogłam mu zwrócić uwagę. Co dalej robić? To raczej nędzna prowokacja 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Lipiec 26, 2021 Nędzny szalbierzu niegodny mnichu co byś chciał niewiastę zrypać pocichu . Aleksander Fredro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jan6Nowak6 16 Napisano Lipiec 27, 2021 16 godzin temu, BerryGirl napisał: Od jakiegoś czasu zauważyłam, że mój mąż ogląda się za innymi kobietami będąc przy mnie, po zwróceniu mu uwagi ostatnio po powrocie do domu dusił mnie, bił i wyzywał jak mogłam mu zwrócić uwagę. Co dalej robić? Jeśli Twój mąż naprawdę zrobił takie rzeczy to dam Ci radę - spakuj się, wyprowadź i zgłoś sprawę na policję. Twój mąż to nic nie warta gnida i smieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia1991 1158 Napisano Lipiec 27, 2021 Wiem, że to prowokacja, ale kiedyś miałam faceta co podnosił na mnie rękę. Może nie dusił, ale przemoc to przemoc. Kilka miesięcy wybaczałam aż do tego pamiętnego dnia, kiedy przestał. Wzięłam łyżkę kuchenną i zaczęłam go nią okładać w kuchni. Wpadłam w taką wściekłość że biłam na oślep, aż zaczął uciekać z kuchni. W drzwiach dałam mu jeszcze kopa. Później się odgrażał, że zadzwoni na policje ale mu powiedziałam, że niech dzwoni- wyśmieją go że jest takim frajerem. Niedługo potem się rozstaliśmy a ja nie popełniłam więcej tego błędu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach