Misqa123 0 Napisano Lipiec 26, 2021 (edytowany) Jak rozumieć fakt, że facet, który jest obecnie w związku reaguje na relacje na Instagramie dziewczyny, która mu się podobała i ona też była nim zainteresowana? Spotkali się raz, na krótko przed tym zanim wszedł w związek, na co dzień nie rozmawiają. Czy coś może być na rzeczy i nadal stara się w taki błahy sposób podtrzymać z nią kontakt, bo na więcej nie może sobie pozwolić z uwagi na obecny związek? Czy może nie warto się tym przejmować? Edytowano Lipiec 26, 2021 przez Misqa123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Lipiec 26, 2021 Nie przejmuj się. Podobają mu się tylko twoje piersi. Nic więcej od ciebie nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kejtred 575 Napisano Lipiec 26, 2021 17 minut temu, Misqa123 napisał: Jak rozumieć fakt, że facet, który jest obecnie w związku reaguje na relacje na Instagramie dziewczyny, która mu się podobała i ona też była nim zainteresowana? Spotkali się raz, na krótko przed tym zanim wszedł w związek, na co dzień nie rozmawiają. Czy coś może być na rzeczy i nadal stara się w taki błahy sposób podtrzymać z nią kontakt, bo na więcej nie może sobie pozwolić z uwagi na obecny związek? Czy może nie warto się tym przejmować? ja na szczęście nie mam social mediów i mnie takie "dziecinne podchody" nie dotyczą. Najwyraźniej nie podobałaś mu się tak bardzo skoro zaledwie po pierwszym spotkaniu znalazł lepszą opcję. A daje Ci "reakcje" czy serduszka czy jakieś tam inne gofffna bo chyba wie, że to Ciebie wzrusza (i ma racje) żeby właśnie mieć w razie w koło zapasowe na seks. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach