Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
EnderASz

Poszukiwanie znajomych z zainteresowaniami erotycznymi

Polecane posty

Hej, jestem młodą osobą, powiedzmy wiek 19-20 lat, nie będę mówić dokładnie na ten moment.

Chcę poszukać nowych znajomości w moim mieście, dosłownie paru osób, zarówno męskich jak i żeńskich, z którymi mógłbym budować jakie bardziej stały kontakt, przedewszystkim do normalnego spędzania czasu jak ludzie na jakimś wypadzie na mieście czy coś takiego. Natomiast przy okazji, chcę aby były to osoby potencjalnie skłonne do okazyjnego uczestniczenia w tej grupce (kameralnie do 6 osób) również w spotkaniach opierających się na erotycznych zabawach i grach. Nie chce na to miast, żeby opierało się to na orgii ani niczym sięgającym aż takiego zakresu. 

I tu moje pytanie, miał ktoś kiedyś doczynienia z uczestnictwem, organizacją podobnych rzeczy? Jakies pomysły jak szukać takich osób? Portale, grupy, nawet serwery discord jeśli istnieją.

Na pewno będę również szukać wśród mojego obecnego grona bliższych znajomych koleżanek/kolegów którzy będą wyrozumiali w tych kwestiach, ale zdaje sobie sprawę, że nie wiele z nich może mieć podobne zachcianki i tych osób będzie brakować.

Specjalnie nie określam jakiej jestem płci, aby odpowiedzi nie były tym kierowane, ani w jedną, ani drugą stronę.

Dodam, że interesują mnie tylko rówieśnicy w tej kwestii czyli osoby 18-21 z naciskiem na 18-20.

I nie szukam tych osób tutaj, tylko pytam gdzie mogę ich szukać.

Z góry dziękuję, choć jak i ktoś napisze coś przydatnego pewnie podziękuję ponownie.

Tak dopowiadając, zdaje sobie sprawę, że znalezienie podobnie nastawionych osób, że tak to nazwę "po środku" będzie conajmniej trudne, aczkolwiek czasu mi nie brakuje ^-^

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować