mr_Kumpir 94 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBaranekBoży napisał: Ona wymyślą te przepisy z dùpy a dajta spokój. Liście oderwać i do wody i chuia na ogół są dobre ale ten jest dziwny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 315 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, mr_Kumpir napisał: czyli zdjąć te liście i kilka min na małym ogniu a nie całą główkę Ja sama nigdy nie robiłam gołąbków, ale widziałam jak się je przygotowuje i chyba łatwiej jest zdejmować liście po sparzeniu kapusty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 94 Napisano 6 godzin temu to chyba zrobię tak wsadzę na 2 min do gorącej wody i potem będę zdejmował liście a jak jakieś będą sztywne z powrotem do wody 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 748 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, mr_Kumpir napisał: umie ale chcę jej zrobić niespodziankę a w internetach jest różnie aniagotuje każe gotować cała główkę i co 2 min zdejmować po liściu wtf żeby tak zrobić musisz mieć wprawe, moja babcia też tak robiła bo już wiedziała kiedy liść nie jest za miekki ani za twardy, z doświadczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 561 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: umie ale chcę jej zrobić niespodziankę a w internetach jest różnie aniagotuje każe gotować cała główkę i co 2 min zdejmować po liściu wtf Jak chcesz jej zrobić niespodziankę i zaskoczyć to zrób tak. Słuchaj uważnie. Gotujesz całą kapustę, az się rozgotuje. Dodajesz do tego ryż i przecier pomidorowy. Całość gotujesz na wolnym ogniu. Potem to wszystko blendujesz, a z uzyskanej masy lepisz gołąbki i gotowe. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 94 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: żeby tak zrobić musisz mieć wprawe, moja babcia też tak robiła bo już wiedziała kiedy liść nie jest za miekki ani za twardy, z doświadczenia wgl chyba trudno zdejmować te liście z gorącej kapusty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 561 Napisano 6 godzin temu Nie ma tutaj żadnej filozofii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 1 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Jak chcesz jej zrobić niespodziankę i zaskoczyć to zrób tak. Słuchaj uważnie. Gotujesz całą kapustę, az się rozgotuje. Dodajesz do tego ryż i przecier pomidorowy. Całość gotujesz na wolnym ogniu. Potem to wszystko blendujesz, a z uzyskanej masy lepisz gołąbki i gotowe. I wyjdzie breja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 561 Napisano 6 godzin temu O mięsie zapomniałem. Trudno. Będą vege. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 94 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Jak chcesz jej zrobić niespodziankę i zaskoczyć to zrób tak. Słuchaj uważnie. Gotujesz całą kapustę, az się rozgotuje. Dodajesz do tego ryż i przecier pomidorowy. Całość gotujesz na wolnym ogniu. Potem to wszystko blendujesz, a z uzyskanej masy lepisz gołąbki i gotowe. gołąbki bez zawijania to umiem pewnie jak chcesz zaskoczyć dziewczynę to wycierasz chója o firankę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 6 godzin temu Przypomniało mi się moje kucharzenie i coś co wyglądało jak rozyebany mózg xD wrzucałam kiedys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 561 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pearl napisał: I wyjdzie breja Nieprawda. Wyjdą awangardowe gołąbki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 6 godzin temu 20 minut temu, Malowany napisał: Jeśli wysyłanie nudli można nazwać podrywem, to umiesz. A chûj cię to obchodzi kûrwiu z krzywym ryjem co sle 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 6 godzin temu Albo może wydrążyć glomba i wsadzic ptaka 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 561 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: gołąbki bez zawijania to umiem pewnie jak chcesz zaskoczyć dziewczynę to wycierasz chója o firankę 11 stym nie sięgnę firanki. Po co ten hejt. Ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 561 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, włosynarękach napisał: A chûj cię to obchodzi kûrwiu z krzywym ryjem co sle Dzisiaj krzywy, a ostatnio był spoko. Zdecyduj się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 1 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał: Albo może wydrążyć glomba i wsadzic ptaka Jak i głąb tak i ptok do niczego nie potrzebny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 748 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, mr_Kumpir napisał: gołąbki bez zawijania to umiem pewnie jak chcesz zaskoczyć dziewczynę to wycierasz chója o firankę jak chce zaskoczyć to nie wyciera o firanke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 6 godzin temu O w grabinie też babka krenci golompki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 561 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał: Albo może wydrążyć glomba i wsadzic ptaka Szanuję za wyobraźnię. Nawet ja bym na to nie wpadł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pearl napisał: Jak i głąb tak i ptok do niczego nie potrzebny Ale jest zaskoczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 561 Napisano 6 godzin temu Na wieczór chcesz robić te gołąbki? Chcesz ją utuczyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 748 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Malowany napisał: Nie ma tutaj żadnej filozofii. widać że nigdy nie robiłeś, gołąbki to masakra, trzeba skoordynować kilka garów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 561 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: widać że nigdy nie robiłeś, gołąbki to masakra, trzeba skoordynować kilka garów No co ty nie powiesz. Ilu znasz facetów którzy robili gołąbki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 6 godzin temu A ty co nic nie robisz tylko czekasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 748 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: No co ty nie powiesz. Ilu znasz facetów którzy robili gołąbki? dla mnie ta robota nie ma sensu, chyba ze na emeryturze dla całej rodziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 561 Napisano 6 godzin temu Nie potraficie już zabawiać malowany. Jestem wami mocno rozczarowany. Przebywanie tutaj to strata czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 561 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: dla mnie ta robota nie ma sensu, chyba ze na emeryturze dla całej rodziny Pewnie, że tak. Lepiej się szarpać z avatarami przez pół dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 6 godzin temu Ja nigdy nie robiłam golombkow wgl memusia lepiej gotuje ja jestem od ciast i buleczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 6 godzin temu Niech cię elzbieta zabawia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach