włosynarękach 49 Napisano 1 godzinę temu Ziemniak nie jest też pèdofilem, na szczęście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 94 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: podłóżkowa, pracuje i chodze a za ile i czy dobra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 1 godzinę temu Ziemniak wie i wszyscy wiedzą że pèdofilem nie jest, nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 35 Napisano 1 godzinę temu Nigdy nie wiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 748 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: a nie podro się przy zdejmowaniu bym was nie pytał ale w internecie są różne przepisy te pierwsze mogą, nastepne już nie sa tak ciasno przyklejone 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 1 godzinę temu Nie jest pedo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 748 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: a za ile i czy dobra jak napisze to sie hejkerzy zlecą i zaczną hejkować że za mało/za dużo/nie wierzą/ nie stać mnie/ chwale sie/ żalę się, itp itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 35 Napisano 1 godzinę temu Bo ty za stara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 94 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: jak napisze to sie hejkerzy zlecą i zaczną hejkować że za mało/za dużo/nie wierzą/ nie stać mnie/ chwale sie/ żalę się, itp itd to marka najtańsze za 1000-1500 widziałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 1 godzinę temu A co to ma ze mną wspólnego ze on nie jest pèdo ja tylko pisze mu komplementy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 35 Napisano 1 godzinę temu Fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 255 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, mr_Kumpir napisał: a nie podro się przy zdejmowaniu bym was nie pytał ale w internecie są różne przepisy Zwykła biała ma elastyczne liście nawet jak to włożysz do mikrofali i potraktujesz wrzątkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 748 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: to marka najtańsze za 1000-1500 widziałem ja zawsze segreguje po polecanych , nie bede podawać szczegółów bo sie nie znam na bieżniach, kupiłam po opiniach i jestem zadowolona jak na razie, działa, liczy co ma liczyć i gitara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 1 godzinę temu Umiem w podryw 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 35 Napisano 1 godzinę temu Popatrzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 1 godzinę temu Wolę babe ale nie lecę na pipy bo chyba śmierdzą wiem po sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 35 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 1 godzinę temu Unfuck my heart say u will bitchslap me again huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 94 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Get Out napisał: Zwykła biała ma elastyczne liście nawet jak to włożysz do mikrofali i potraktujesz wrzątkiem. dzięki widmok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 560 Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, włosynarękach napisał: Umiem w podryw Jeśli wysyłanie nudli można nazwać podrywem, to umiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 24 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, włosynarękach napisał: A po UJ pytasz ludzi żeby pogadać z nimi społeczniaku a chcesz kopa Co Ty taka agresywna od kilku dni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 35 Napisano 1 godzinę temu A ty umisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 560 Napisano 1 godzinę temu Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 94 Napisano 1 godzinę temu czyli zdjąć te liście i kilka min na małym ogniu a nie całą główkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 1 Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, mr_Kumpir napisał: ej pierwszy raz będę robił gołąbki jak podgotować te liście ? zanurzyć na chwilę w gorącej wodzie ? Jeszcze jest jeden sposób. Wydrążyć głębia i wsadzić do wrzątku, gotować, liście powinny odpadać od główki kapusty. Te twarde od środka liście stłuc trochę po ugotowaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 560 Napisano 1 godzinę temu Wpisz w internety. Chyba, że chcesz z nami popisać, a gołąbki to tylko pretekst. Twoja nie umie? Dziwne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 315 Napisano 1 godzinę temu 34 minuty temu, mr_Kumpir napisał: a nie podro się przy zdejmowaniu bym was nie pytał ale w internecie są różne przepisy Tymi porwanymi liśćmi oraz tymi, które są za małe do zawijania gołąbków wykłada się dno garnka żeby gołąbki nie przywierały w trakcie gotowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 94 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Wpisz w internety. Chyba, że chcesz z nami popisać, a gołąbki to tylko pretekst. Twoja nie umie? Dziwne. umie ale chcę jej zrobić niespodziankę a w internetach jest różnie aniagotuje każe gotować cała główkę i co 2 min zdejmować po liściu wtf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 35 Napisano 1 godzinę temu Ona wymyślą te przepisy z dùpy a dajta spokój. Liście oderwać i do wody i chuia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 1 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Baba napisał: Najlepiej, to zrobić oszukane gołąbki. Tak, zgadzam się Tak czasem robię. Jakie Ty masz na myśli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach