salix 315 Napisano 8 minut temu 17 minut temu, mr_Kumpir napisał: wgl chyba trudno zdejmować te liście z gorącej kapusty Myślałam że to oczywiste że po sparzeniu kapusty trzeba odczekać az przestygnie, żeby się nie poparzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 8 minut temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Pewnie, że tak. Lepiej się szarpać z avatarami przez pół dnia. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 558 Napisano 6 minut temu 1 minutę temu, włosynarękach napisał: Tak Chodź na kolana opowiem ci bajkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 5 minut temu Przed chwilą, Malowany napisał: Chodź na kolana opowiem ci bajkę. Wolę memusie od zbokow z pe nisem które chcą wykorzystywać chore osoby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 32 Napisano 3 minuty temu Ile można czekać na relacje z gotowania ja jebje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 1 minutę temu Elżbieta jak lubi to ci wejdzie na kolanka i gołąbków nagotuje predatorze już nawet choru człowiek se nie może spokojnie srrac po świecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 558 Napisano przed chwilą 4 minuty temu, włosynarękach napisał: Wolę memusie od zbokow z pe nisem które chcą wykorzystywać chore osoby Ale ja nie pytam co ty wolisz, więc siadaj i słuchaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 558 Napisano przed chwilą 1 minutę temu, włosynarękach napisał: Elżbieta jak lubi to ci wejdzie na kolanka i gołąbków nagotuje predatorze już nawet choru człowiek se nie może spokojnie srrac po świecie Jaka Elżbieta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach