mr_Kumpir 94 Napisano 3 godziny temu ej pierwszy raz będę robił gołąbki jak podgotować te liście ? zanurzyć na chwilę w gorącej wodzie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 560 Napisano 3 godziny temu Mama mówi kilka minut na małym ogniu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 35 Napisano 2 godziny temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 748 Napisano 2 godziny temu najlepiej pojedyncze liście sobie sparz bo potem bedzie problem z oddzieleniem jak zmiękną 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 160 Napisano 2 godziny temu Najlepiej, to zrobić oszukane gołąbki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 560 Napisano 2 godziny temu Najlepiej kupić słoik Pudliszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 35 Napisano 2 godziny temu I naciągnąć nań mosznę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 2 godziny temu A po UJ pytasz ludzi żeby pogadać z nimi społeczniaku a chcesz kopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 255 Napisano 2 godziny temu W mikrofali można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 35 Napisano 2 godziny temu Choroszcz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 2 godziny temu W wannie jak zrobi myju myju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 748 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Malowany napisał: Najlepiej kupić słoik Pudliszki ze słoika chemią zajezdzaja. Tego już mama nie powiedziala? Ja sie nauczyłam robić chaczapuri i już po nie nie jezdze przez pół miasta w korkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: ze słoika chemią zajezdzaja. Tego już mama nie powiedziala? Ja sie nauczyłam robić chaczapuri i już po nie nie jezdze przez pół miasta w korkach A doopa rośnie i libed w jury jest na nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 748 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, włosynarękach napisał: A doopa rośnie i libed w jury jest na nie ja na bieżni robie codziennie 30k, moge wpi...dalać pierdyliard kalorii bezkarnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 748 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, włosynarękach napisał: A doopa rośnie i libed w jury jest na nie a ponadto, jak robie 30k to nie mam czasu jeść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: ja na bieżni robie codziennie 30k, moge wpi...dalać pierdyliard kalorii bezkarnie A mięśnie od tego nie rosną zanadto? Chyba też muszę bo mam za dużo testo i chodzę wkoorwiona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 35 Napisano 2 godziny temu Też jem pierogi i libed niech swoje BMI sprawdza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Jak nie masz włosów na rękach i dużo testo to nie wiesz co to złość na życie przez którą trzeba robić miesnie Edytowano 2 godziny temu przez włosynarękach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 560 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, Qwerty88 napisał: ze słoika chemią zajezdzaja. Tego już mama nie powiedziala? Ja sie nauczyłam robić chaczapuri i już po nie nie jezdze przez pół miasta w korkach Chemię to ja akurat lubię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 748 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, włosynarękach napisał: A mięśnie od tego nie rosną zanadto? Chyba też muszę bo mam za dużo testo i chodzę wkoorwiona ja zawsze sport uprawialam i nie jestem jakaś wyzylowana, wiec od chodzenia też nagle nie bede, tak sadze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 35 Napisano 2 godziny temu Se usuń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 85 Napisano 2 godziny temu Są różne odmiany kapusty, niektóre są dość plastyczne i bez gotowania. Ale standardowo to najlepiej sobie sparzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 35 Napisano 2 godziny temu Za malo czuć kapustę w mojej strawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 1 godzinę temu A srake czuć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 94 Napisano 1 godzinę temu 23 minuty temu, Qwerty88 napisał: ja na bieżni robie codziennie 30k, moge wpi...dalać pierdyliard kalorii bezkarnie a jako masz bieżnię bo chyba chcę kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 1 godzinę temu A czemu ziemniak nie moze z szefem ano bo ma dziewczynę więc nie może, nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 94 Napisano 1 godzinę temu 53 minuty temu, Qwerty88 napisał: najlepiej pojedyncze liście sobie sparz bo potem bedzie problem z oddzieleniem jak zmiękną a nie podro się przy zdejmowaniu bym was nie pytał ale w internecie są różne przepisy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 35 Napisano 1 godzinę temu Nie czuć sraki. Chyba że od cb nwm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 748 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: a jako masz bieżnię bo chyba chcę kupić podłóżkowa, pracuje i chodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 1 godzinę temu Ziemniak nie jest też pèdofilem, na szczęście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach